Politică

Mini-primaria Focsani la Bolotesti

Iulia Crețu
29 feb 2008 1095 vizualizări
Satenii din Bolotesti vor avea din toamna o noua primarie. Potrivit declaratiilor primului gospodar Stefan Sichin, cladirea veche va fi demolata si in locul ei se va construi o mini-primarie Focsani.

Planul arhitectural este asemanator cu cladirea municipalitatii de pe Milcov, evident, la o scara mai mica. Pentru realizarea constructiei s-au adunat la bugetul local 1,4 milioane RON (14 miliarde de lei vechi), bani din care, spera primarul PSD Stefan Sichin sa se faca si ceva economii. "Cladirea veche o vom demola si vom incerca fie sa pastram ceva din constructie, fie sa vindem sau sa folosim ce se poate la alte investitii. Licitatia pentru noua Primarie a avut loc, urmeaza sa declaram cistigatorul. Provizoriu ne vom muta la Caminul Cultural. Am strins 14 miliarde de lei vechi, dar nu cred ca ne va costa asa mult. Lucrarile se vor incepe, cel mai probabil, de luna viitoare. Cladirea noua va avea P^1, cu birouri pentru toti angajatii, in mijloc va fi descoperita si in sus rotunda, ca la Primaria Focsani", ne-a spus Stefan Sichin, primarul comunei Bolotesti. (I. CRETU)


Drum experimental la Bolotesti


Consilierii locali comunali de la Bolotesti au aprobat ieri, in cadrul unei sedinte de lucru, modernizarea drumului DC 127 de la Ivancesti spre soseaua Vrancei. Reparatiile vor fi realizate in asociere de Consiliul Local Bolotesti si Compania Nationala de Investitii si vor presupune lucrari experimentale pe covorul asfaltiv, din partea CNI, si reparatii la rigole si podete, din partea satenilor din Bolotesti. Modernizarea se va face pe un segment de 1,5 kilometri si, in cazul obtinerii unor rezultate multumitoare, proiectul poate continua. "Drumul in totalitate are 3 kilometri si ceva. Asocierea cu Compania Nationala de Investitii se face pentru 1,5 kilometri. Noi ne asociem cu ei, iar partea noastra este efectuarea de reparatii, daca este nevoie, la rigole si podete. Noi avem deja facute aceste lucruri. In cel mult o luna jumatate se va incepe acest proiect", a declarat primarul Stefan Sichin. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.