Politică

Oprisan si Bacinschi, greselile lui Mitrea si Nastase

Doina Ganea
27 feb 2008 1200 vizualizări
Aceasta este parerea liderului Actiunii Populare (AP) Vrancea, Tudorache Dumitrache cu privire la revenirea in prima linie a celor doi "grei" ai PSD. Liderul AP s-a lansat ieri, in timpul unei conferinte de presa in atacuri politice la adresa multor lideri locali si nationali ai unor partide considerate rivale, dovedind inceperea campanie electorale

"Am vazut ca domnii Adrian Nastase si Miron Mitrea au revenit in linia intii a partidului recunoscindu-si greselile facute. N-ar fi rau sa-i recunoasca si pe Marian Oprisan si Decebal Bacinschi printre greseli si sa le indrepte. Adica sa-i faca sa predea gestiunea. Noi nu avem nimic cu reformarea unui partid de stinga si chiar salutam revenirea celor doi lideri in virful partidului. Pentru ca nicaieri nu poate exista un stat democratic fara un partid de stinga. Dar sa fie o stinga cu adevarat reformata", a conchis Tudorache Dumitrache. In colimatorul liderului vrincean al Actiunii Populare au intrat si doi lideri PRM, secretarul general al partidului, Gheorghe Funar si presedintele PRM Vrancea, Adrian Popescu. Acestia doi au fost acuzati de sovinism si instigare la dezbinare pentru ca au cerut aprobarea unui miting de protest impotriva declararii independentei provinciei Kosovo. De atacurile politice ale liderului AP n-a scapat nici primvicepresedintele PD-L Vrancea, deputatul Corneliu Momanu. "Pe dl Momanu l-am pierdut si regretam. El a fost un liberal adevarat, care daca ar fi plecat la PSD l-as fi respectat mai mult. L-am admirat intodeauna pentru calmul si echilibrul sau si pentru faptul ca nu a fost implicat in niciun scandal politic sau de coruptie, un om onest si cu coloana vertebrala. Dar la virsta sa sa plece in aceasta aventura politica cu PD-L, nu e normal. L-am fi vrut alaturi de noi la AP. Credem ca viitorul politic al d-lui Momanu, in asemenea conglomerat construit de presedintele tarii, care obstuctioneaza dreapta autentica, nu va mai exista, decit cel mult 7 luni, pina la alegerile generale", a fost de parere Dumitrache Tudorache. In afara acestor aprecieri politice, Dumitrache Tudorache a mai prezentat si citeva dintre actiunile organizatorice ale partidului sau derulate in ultima saptamina. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 8 ore, 55 minute
Nivelul discursului liderului AP este mai jos decit nivelul comentariilor pe forum.Critica pe toata lumea, se lauda numai pe el si nu propune nimic.Stati acolo la 0% ca stati bine.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.