Politică

PNG anunta candidatii la primarii

Doina Ganea
27 feb 2008 1597 vizualizări
PNG-CD Vrancea a inceput de doua saptamini prezentarea candidatilor la primariile vrincene. Ieri, liderul organizatiei, consilierul judetean Marin Stoica, a prezentat un numar de 14 candidati care au ales partidul lui Gigi Becali pentru cursa electorala a alegerilor locale din aceasta vara

Presedintele Marin Stoica a prezentat ieri 14 candidati

Candidatii prezentati ieri au profesii si ocupatii diferite. Acestia sint de la bucatari, la taxatori pe piata si pina la profesori sau patroni de firme. Astfel, invatatorul Vasile Chiriac va candida pentru Primaria Jaristea, profesorul Nicolae Norocea la Primaria Vizantea -Livezi, patronul Stelica Rebega la Primaria Naruja, bucatarul Nicusor Vilcu la Primaria Soveja, Ionel Ivan la Primaria Homocea, Marian Tudorache la Primaria Obrejita, Elvis Ionel la Slobozia Bradului, Liviu Ursache la Tanasoaia, Mircea Baluta la Gugesti, Adrian Isofache la Bordesti, tehnicianul veterinar Fanel Maciuca la comuna Spulber, Octavian Sudor la Primaria Tulnici si viceprimarul Dorin Valeriu la Primaria Boghesti. Acesta din urma, care este presedintele organizatiei PNG Boghesti a obtinut 16,7% din sufragiile electoratului la alegerile europarlamentare si a fost recompensat cu 30.000 de lei de catre seful sau de partid, George Becali. Asa cum a fost recompensata, de altfel, pentru rezultatele alegerilor, si filiala PNG Vrancea cu 5.000 de euro in vederea achizitionarii unui autoturism. "Sint convins ca dl Dorin Valeriu va folosi cu succes acesti bani primiti de la dl Becali. 300 de milioane de lei vechi prind bine in campania electorala pentru functia de primar. Noi la nivel judetean cu aproape jumatate din suma primita am cumparat un autoturism Dacia, iar restul banilor ii vom folosi la plata unor cheltuieli de transport, chirie etc.", a declarat presedintele PNG Vrancea, Marin Stoica. Pina in prezent, organizatia vrinceana a prezentat un numar de 23 de candidati la primariile din judetul nostru. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 17 ore, 23 minute, 31 secunde
niste ciobani...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.