Politică

PNL se lupta cu PSD la Bolotesti cu un fost democrat

Iulia Crețu
25 feb 2008 1559 vizualizări
Partidul National Liberal Vrancea vrea sa dea lovitura pentru fotoliul de primar in comuna Bolotesti cu un fost democrat-liberal, mai nou numai liberal, Fanica Popa.

Candidatul PNL la Primaria Bolotesti a facut armata impreuna cu seful PNL Vrancea, Nini Sapunaru

Acesta este un cunoscator al disputelor politice, candidind impotriva pesedistului Stefan Sichin in campania din 2004. Pe atunci a reusit sa scoata in primul tur un numar de voturi destul de apropiat de cel al contra-candidatului sau, insa nu suficient pentru a ajunge si in turul doi. Seful liberalilor, Nini Sapunaru a declarat ca are incredere in noul sau coleg, mai ales ca au fost in tinerete si colegi de plantoane. "Cred ca PNL are o echipa puternica, iar la Bolotesti avem ca ideal cistigarea Primariei. Vrem sa deschidem si un birou parlamentar pentru domnul deputat Nini Sapunaru", a declarat Fanica Popa, candidatul PNL la Primaria Bolotesti. Cit despre trecutul sau politic, acesta a recunoscut deschis ca "timp de doi ani am fost la PD, inainte fiind membru PUR. In 2004, cind am candidat, am mers alaturi de Partidul Umanist Roman", a mai spus Popa. Cit despre rezultatele sondajului de opinie, in urma caruia sa fie desemnat candidatul liberalilor la Primaria Focsani, acestea inca nu sint finalizate. Astfel ca PNL mai amina pentru putin timp numele deja soptit de toata lumea. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 6 ore, 41 minute, 28 secunde
sst, d-soara Iulia ! sa vedem ce spune sondajele ! undeva aproape de alegeri , sigur va aparea, nu ? ca doar n-o candida domnu' Latcan ! mai stii... :)
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.