Politică

Baesu sustine revenirea lui Adrian Nastase

Mihai Boicu
22 feb 2008 768 vizualizări
Deputatul PSD George Baesu sustine revenirea lui Adrian Nastase in conducerea partidului. Nastase va candida astazi pentru presedintia Consiliului National al PSD, contracandidatul sau fiind Dan Mircea Popescu, cel care a ocupat pina aceasta functie.

« Eu cred ca revenirea lui Adrian Nastase este o solutie pe care partidul nu are dreptul sa nu o ia in considerare. Sint sigur ca membrii de partid isi doresc revenirea acestuia. Am tras aceasta concluzie din discutiile pe care le-am avut cu membrii PSD de la nivel local si national », a declarat George Baesu. Acesta spune ca partidul are nevoie de « inteligenta si experienta » lui Nastase si i se pare normala revenirea acestuia in fruntea PSD, unde considera ca « altii sint tinuti desi nu ii vrea nimeni inapoi ». In ceea ce priveste problemele de imagine si cu legea pe care le are Adrian Nastase, Baesu crede ca acestea nu mai sint foarte importante. « Nici nu a cumparat fluviul Dunarea, nici nu a furat jumatate din tara, sint niste lucruri care tin de persoana domniei sale, mai mult de niste intelegeri contractuale, pe care vor fi clarificate», a spus deputatul PSD. In ultimele zile s-a vehiculat si varianta unei incercari a lui Adrian Nastase de a reveni astazi si la conducerea PSD, in locul lui Mircea Geoana. Baesu spune insa ca « in nici un caz omul politic al lui Adrian Nastase nu ar face o asemenea prostie ». Deputatul PSD a mai sustinut ca nu este omul lui Nastase, cum a fost catalogat, insa crede ca partidul are nevoie de fostul premier in conducerea sa. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.