Politică

PD-L nu voteaza bugetul primarului Decebal Pavela

Doina Ganea
14 feb 2008 747 vizualizări
Consilierii PD-L nu sint de acord cu modul in care primarul Decebal Bacinschi vrea sa imparta bugetul orasului

Consilierii locali PD-L au anuntat ieri ca nu sint de acord cu bugetul local al municipiului Focsani pe anul 2008, in forma prezentata spre aprobare in sedinta de astazi a Consiliului Local. PD-L-istii considera ca la unele capitole sumele sint exagerate si nejustificate. Mirela Bizna a subliniat, in conferinta de presa de ieri, ca executivul proiecteaza un buget de cheltuieli care nu se justifica si care nu are corespondenta in agenda cetateanului. "Se cumpara calculatoare, televizoare de 5.000 de lei, se dau 800.000 de lei pe studii de fezabilitate ca, de, si proiectantii trebuie sa manince, se cumpara sobe pe gaz de 50.000 de lei la gradinite si autocare de 130.000 de lei. Cu acesti bani se mai pot face 2-3 strazi ca sa nu mai venim dupa aceea cu o suplimentare la imprumutul de 50 de milioane de lei", a evidentiat Mirela Bizna neregulile proiectiei bugetare pe anul acesta. Totodata, Mirela Bizna s-a declarat nemultumita de stadiul lucrarilor de asfaltare din municipiul Focsani, dar si de calitatea acestora, acuzind executivul local de lipsa de transparenta privind conditiile de executare a lucrarilor. "Dl. primar Bacinschi, pe care mai bine l-am numi «Primarul Pavela», incearca sa-si evidentieze activitatea din cele doua mandate, uitind ca n-a facut nimic. Cetatenii nu uita ca si-au rupt picioarele si masinile in gropile orasului, ca au mers pe intuneric pe unele strazi, ca ocolesc parcurile din cauza haitelor de ciini si ca nu au unde sa-si parcheze masinile. Asta e formula tuturor care au fost la conducere: «stai cit poti si lasi in urma prapad». Ne poate spune dl. primar pe ce s-au dus cele 50 de milioane de lei imprumutati? Cind l-am intrebat de pavele mi-a spus ca firma care a cistigat licitatia poate sa ia pavele de unde vrea. Pai nu exista un caiet de sarcini? Noi consilierii de ce nu l-am vazut? Ce conditii sint acolo? Nu vede nimeni ca aceste lucrari nu sint de calitate? Daca tot ne-am imprumutat si ne va costa 1.500 de lei anual pe cap de locuitor de acum incolo, macar sa avem lucrari de calitate", s-a plins Mirela Bizna, care a precizat ca cei patru consilieri PD-L nu vor vota bugetul municipiului Focsani si vor avea multe obiectiuni de facut in sedinta extraordinara de azi. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739391 zile, 9 ore, 34 minute, 32 secunde
PD-L a deventi foarte activ cind vine vorba sa-l eticheteze pe Bacinschi, insa ar fi bine sa nu uite ca exempul cu pavelele si bordurile l-a dat pentru prima oara primarul Capitalei, Traian Basescu. citeste integral
, acum 739391 zile, 9 ore, 34 minute, 32 secunde
BB,INFORMER ,ETC. PUPINCURISTUL DE SERVICIU???/
, acum 739391 zile, 9 ore, 34 minute, 32 secunde
Ma repet : numele-ti vine de la Bai Boule,Bai Babalaule sau de la Bacinschi Balaoachesu' ?!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.