Politică

Sapunaru, candidat la sefia Consiliului Judetean

Doina Ganea
11 feb 2008 1039 vizualizări
Presedintele PNL Vrancea, deputatul Nini Sapunaru, si-a anuntat ieri dorinta de a candida pentru postul de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea la viitoarele alegeri locale, daca legea privind votul uninominal va fi adoptata in forma propusa de Guvern

Optimist, acesta spune ca nu va candida pentru locul doi, daca se aplica votul uninominal

"Este foarte posibil ca eu sa fiu candidatul PNL la presedintia Consiliului Judetean si mi-am aratat disponibilitatea pentru acest lucru. Asta daca va fi prin votul uninominal, ceea ce deocamdata exista in acest proiect de lege, asa cum este el acum si cum avem de gind sa-l votam in urma dispozitiilor Curtii Constitutionale. Nu voi candida pentru a iesi pe locul doi. Eu incerc sa candidez pentru a cistiga presedintia CJ", a precizat deputatul liberal, in conferinta de presa de ieri. Din aceasta perspectiva, Nini Sapunaru a lansat citeva "impunsaturi" la adresa adversarului sau politic Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea, in ideea in care distribuirea banilor dati de Guvernul Tariceanu s-a facut in Vrancea tot pe criterii politice. Totodata, Sapunaru a anuntat ca nu renunta la ideea de a aduna in PNL pe cei mai buni lideri sau cele mai pregnante personalitati locale. Liderul liberal a lansat un nou apel catre fostii liberali care au plecat la PD-L sa revina in rindurile PNL. "Incercam sa ne intarim si sa aducem oameni buni de oriunde gasim. Oameni care sa aduca voturi, un plus de vigoare si capacitate politica. Stim ca vor mai veni si alti lideri locali. Facem in special apel sa se intoarca, de oriunde ar fi ei, liberalii care au plecat cu ochii inchisi la PLD. Pentru ca i-am avertizat ce vor gasi la PD. Singurul care a plecat cu ochii deschisi la PD-L a fost vicepresedintele Marcel Soare", a subliniat liderul liberal. In alta ordine de idei, Nini Sapunaru nu a exclus posibilitatea ca in sedinta de azi a Biroului Permanent al PNL sa se decida iesirea de la guvernare a liberalilor, ca urmare a deciziei Curtii Constitutionale care a creat, in opinia liberalilor, un precedent, dindu-i posibilitatea sefului de stat sa respinga cel putin o data numirea unor ministri din partea guvernului. "Despre decizia Curtii Constitutionale, referitoare la Norica Nicolai, nu avem ce sa comentam foarte mult. Cert este ca prin aceasta decizie s-a creat un precedent si practic s-a rescris Constitutia din mers. Va trebui sa tinem insa cont de ce au spus si sa gasim o solutie. Sint opinii care spun ca poate Guvernul ar trebui sa-si dea demisia ori sa organizam alegeri anticipate, ori sa lasam PD-L sa guverneze", a conchis deputatul PNL Nini Sapunaru. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.