Politică

PRM s-a intilnit cu presa in Gradina Publica

Doina Ganea
7 feb 2008 922 vizualizări
Saptaminala conferinta de presa a PRM Vrancea a avut ieri loc in Gradina Publica, la "sectorul sahistilor", in aer liber. Liderii PRM au decis sa-si exprime problemele in natura, "alaturi de oamenii care simt libertatea", deoarece au fost evacuati de CJ Vrancea din sediul pe care-l ocupau in Bd. Garii

Peremistii au ramas fara sediu si cer unul nou de la autoritatile judetene

Presedintele PRM Vrancea, Adrian Popescu, a precizat ca a dorit ca in acest fel sa arate tuturor ca PRM-ul nu este usor de invins. "Am vrut sa aratam ca PRM Vrancea inca functioneaza, ca activitatea se desfasoara in continuare. Sint convins ca oficialii Consiliului Judetean ne vor oferi un spatiu, intrucit sintem partid parlamentar si, conform legii, trebuie sa ni se ofere un spatiu adecvat", a declarat Adrian Popescu. PRM Vrancea a fost somat, la sfirsitul lunii decembrie, sa paraseasca sediul pe care il ocupa in Bulevardul Garii, intrucit acesta fusese revendicat in instanta de catre fostul proprietar. Astfel, saptamina aceasta, peremistii au fost nevoiti sa plece. In urma cu doua saptamini, liderii partidului au adresat o cerere oficiala Consiliului Judetean Vrancea prin care solicitau atribuirea unui alt spatiu, dar pina acum nu au primit nici un raspuns. Liderul PRM considera ca in asemenea situatii nu ar trebui respectat termenul legal de 30 de zile si spune ca sint citeva solutii, insa asteapta rezolvarea problemei de catre administratia judeteana. Tot in cadrul conferintei in aer liber, liderul organizatiei PRM Corbita, Vasilica Maftei, a acuzat autoritatile ca nu au actionat in nici un fel pentru ajutorarea celor trei familii ramase fara case in urma recentelor alunecari de teren. "Nimeni nu s-a implicat pentru remedierea situatiei create de alunecarile de teren de la sfirsitul lunii ianuarie, cind trei familii au ramas fara case", a precizat Vasilica Maftei. Prin urmare, liderii PRM au decis sa faca primul pas. "In momentul acesta ne-am hotarit, ne-am consultat rapid si vom duce pentru inceput 100 de saci de ciment pentru cele trei familii care au avut probleme", a declarat Adrian Popescu. (Doina Ganea)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.