Politică

Baesu viziteaza Egiptul si Israelul

Cristi Irimia
4 feb 2008 780 vizualizări
Deputatul PSD de Vrancea, George Baesu, face parte dintr-o delegatie de 80 de parlamentari europeni care vor efectua o vizita de documentare de patru zile avind drept scop gasirea unor alternative de pace in Orientul Mijlociu.

Cei 80 de parlamentari vor avea multiple intilniri diplomatice, cu o serie de personalitati politice de anvergura precum presedintele Egiptului, Hosni Mubarak, regele Iordaniei, Abdullah al II-lea, dar si cu Shimon Perez, presedintele Israelului. Baesu a fost ales pentru a merge in delegatia respectiva deoarece este vicepresedinte al grupului de prietenie Romania - Maroc. Deputatul vrincean face echipa, din Romania, cu un parlamentar PD si cu unul al comunitatii evreiesti. Se va face deplasarea inclusiv in teritoriile palestiniene. Plecati ieri la Viena, Baesu si ceilalti doi parlamentari romani au facut conjunctura cu restul grupului in capitala Austriei, unde se vor lua masuri pentru securizarea traseului politicienilor. "Va spun sincer ca este o mindrie pentru mine sa particip la aceasta vizita-documentare, mai ales ca voi avea posibilitatea sa intilnesc personalitati de prim-rang si sa reprezint Romania la un asemenea demers. Am fost deja la biblioteca sa ma documentez in legatura cu tarile prin care voi trece", ne-a spus George Baesu cu o zi inaintea plecarii spre Viena. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.