Politică

Primaria Focsani, o firma cu doi asociati

Doina Ganea
4 feb 2008 874 vizualizări
PD-L- istii considera ca administratia PSD din Primaria Focsani este pe cale de disparitie. Vicepresedintele PD-L Focsani, profesorul Florin Micu Iliescu, a apreciat intr-o recenta conferinta de presa ca in timp ce starea drumurilor din municipiu este deplorabila si iluminatul public la pamint, Primaria are grija sa ne ofere in continuare luminite de sarbatori.

PD-L-istii cred, de asemenea, ca executivul local nu se mai poate lauda cu multe realizari pe acest final de mandat. " Mi se pare ca Primaria municipiului Focsani functioneaza ca o firma cu doi asociati, si anume Marian Oprisan si dl. Bacinschi. Cred ca a venit timpul ca cei doi sa lase primaria sa se dezvolte in mod natural pentru ca pina acum nu s-a dovedit decit o mare incapacitate administrativa. Tandemul Oprisan -Bacinschi a ruralizat acest oras care a devenit o zona a saraciei, un oras cu o infrastructura la pamint. Oricum, noi consideram ca aceast tandem nu reprezinta decit inceputul sfirsitului administratiei locale. Cred ca ne-am maturizat politic si vom sanctiona orice abatere de la greselile de bun simt", a declarat Florin Micu. (D. G.)



"Amendamentele la Codul Penal ne intorc la Inchizitie"


Conducerea PD-L Vrancea s-a exprimat, in cadrul unei conferinte de presa, impotriva aprobarii noilor amendamente la Codul Penal, propuse de un membru social democrat din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor. Primul ii are in vizor pe jurnalisti, prin care se doreste reintroducerea in categoria infractiunilor sanctionate cu inchisoare de pina la 5 ani a publicarii de informatii false. "Asta ar insemna sa ne intoarcem la perioada Inchizitiei, lasa loc la numeroase abuzuri, ar trimite Romania in perioada Evului Mediu privind libera exprimare", a spus Corneliu Momanu, prim-vicepresedinte al PD-L Vrancea. Momanu considera ca al doilea amendament propus de Eugen Nicolicea, deputat PSD, privind reintroducerea infractiunii de inalta tradare, il vizeaza direct pe presedintele Traian Basescu. Prim-vicepresedintele PD-L Vrancea a precizat ca parlamentarii democrat liberali vor vota impotriva acestor amendamente. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.