Politică

Inca un cabinet senatorial al conservatorilor

Doina Ganea
1 feb 2008 598 vizualizări
Dupa 15 februarie, PC Vrancea va deschide inca doua cabinete parlamentare. Unul va fi deschis la Focsani si altul la Vidra de senatorul buzoian Corneliu Pascu.

In prezent, la Focsani exista cabinetul deputatului PC de Galati, Bogdan Ciuca. Liderul conservatorilor vrinceni, Vasile Gheorghe, n-a precizat insa daca senatorul Cornel Pascu ar putea fi si candidatul conservatorilor vrinceni la alegerile generale din acest an. In alta ordine de idei, conservatorii vrinceni sustin ca nu le-au plecat membri la alte formatiuni politice. Vasile Gheorghe a precizat ca in, pofida declaratiilor celor de la PRM Vrancea, care sustineau venirea in partid a peste 50 de conservatori, in afara de Alexandru Murgulet, ex-vicepresedintele organizatiei de la Vidra, din PC nu a mai plecat nimeni in ultima perioada. "Din Partidul Conservator Vrancea, in afara de acest membru, nu a plecat nimeni. Nemultumirea sa a fost ca a dorit sa candideze la functia de primar al comunei Vidra. Nu spun ca nu m-ar fi satisfacut, dar m-a deranjat faptul ca face parte din tagma actualului primar si din rudele dumnealui. Noi in general avem 3-4 candidati pentru fiecare localitate si vom face sondaje, iar cel care se plaseaza cel mai bine va fi propus de noi. Probabil ca aceasta procedura l-a deranjat pe dl Murgulet de a plecat", a precizat Vasile Gheorghe. Potrivit acestuia, sint sansele reale ca partidul lui Dan Voiculescu sa obtina un numar de cinci primari din primul tur al alegerilor locale si inca trei-patru din turul al doilea. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.