Politică

PRM, ultimul sediu

Doina Ganea
31 ian 2008 949 vizualizări
Gratie somatiilor primite de la Consiliul Judetean Vrancea, conducerea PRM Vrancea trebuie sa-si mute sediul din Bd. Garii.

Aceasta pentru ca fostul proprietar al cladirii si-a cistigat imobilul pe cale judecatoreasca, acesta fiind pina mai ieri in administratia CJ Vrancea. Ieri, presedintele PRM Vrancea, Adrian Popescu a sustinut ultima conferinta de presa in sediul respectiv. "Cu toate ca sintem un partid parlamentar si potrivit legii am avea dreptul la un sediu din partea autoritatilor locale, nu stiu ce sanse avem. Noi am facut solicitari, dar deocamdata nu am primit niciun raspuns. Ne gindim ca urmatoarea conferinta de presa sa o convocam in Piata Unirii, pentru ca tot este spatiu public sau in Parcul Balcescu", a opinat dr. Adrian Popescu. In pofida acestui eveniment neplacut, PRM-istii vrinceni sint bucurosi, laudindu-se cu noi achizitii in partid. Potrivit liderului PRM Vrancea, Adrian Popescu, 50 de fosti conservatori din organizatia Vidra s-au inscris in formatiunea politica a tribunului Corneliu Vadim Tudor, adusi de vicepresedintele organizatiei, Alexandru Murgulet. Tot la PRM a poposit si un consilier liberal de la Cotesti, anuntat deja ca fiind candidatul PRM la Primaria Cotesti. "Domnul Marian Giurea este consilier local, iar de azi consilier PRM. El va fi si candidatul nostru la functia de primar. Alaturi de el vor mai veni la noi inca doi consilieri", a anuntat Adrian Popescu. In rindurile PRM-istilor a intrat si omul de afaceri Sorin Raileanu. (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.