Politică

Oamenii lui Becali, intimidati sau momiti cu bani

Doina Ganea
31 ian 2008 817 vizualizări
Membrii PNG-CD sustin ca sint supusi unor presiuni politice pentru a trece in rindul altor partide sau le sint oferite sume de bani pentru a parasi partidul lui Gigi Becali, dupa cum sustine presedintele organizatiei Marin Stoica

1.000 de euro e rasplata pentru a pleca din partidul lui Gigi Becali

Conducerea PNG a criticat astfel atitudinea reprezentantilor unor partide politice care ofera sume de bani cuprinse intre 3.000- 4.000 lei celor pe care vor sa-i atraga in formatiunile politice pe care le reprezinta. Marin Stoica nu a vrut sa dea mai multe detalii despre aceste situatii, insa a precizat ca banii provin cu siguranta din fonduri publice. "Nu pot sa dau nume si formatiuni politice. Prin santaj, amenintari chiar, prin oferirea unor sume de bani provenite din fonduri publice sau din donatii ale unor sustinatori ai acestor formatiuni, prin promisiuni, cred eu fara acoperire, acesti politicieni incearca sa rupa oameni din rindul membrilor nostri de partid si sa-i faca sa treaca la alte formatiuni politice. Din punctul meu de vedere pot sa mearga fara niciun fel de oprelisti, iar cei care ramin trebuie sa faca dovada ca sint fideli acestei doctrine si acestei formatiuni politice. Vreau sa precizez ca la noi se poate inscrie oricine vrea. Partidul nostru nu percepe nici un fel de taxe sau cotizatie, numai ca oamenilor le e frica sa-si depuna adeziuni, pentru ca daca ii afla primarul nu le mai rezolva nici o problema si ii trimite la plimbare, fie ca au dreptate, fie ca nu" a explicat Marin Stoica. Potrivit acelorasi declaratii, PNG Vrancea numara la ora actuala aproape 7.000 de membri. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.