Politică

Facilitati locale cu iz electoral

Doina Ganea
24 ian 2008 752 vizualizări
Democratii focsaneni sustin ca in Consiliul local a inceput sarabanda facilitatilor cu iz electoral. Presedintele PD-L Focsani Nicu Tanase a evidentiat ieri intr-o conferinta de presa faptul ca un proiect mai vechi al consilierilor democrati a fost repus pe tapet si va fi supus aprobarii in sedinta CL din aceasa luna.

"In 2006 consilierul nostru democrat Mioara Lazar impreuna cu dl consilier independent Gheorghe Iorga au initiat un proiect de hotarire local prin care sa se acorde facilitati la transportul public pentru toti pensionarii cu virste de peste 65 de ani. Proiectul a fost respins. El a fost reluat in anul 2007 tot de consilierii nostri democrati, dar a fost respins din nou. Luna aceasta un proiect identic a fost initiat si se va afla pe ordinea de zi a Consiliului local Focsani. Este evident un gest cu iz electoral, de unde tragem concluzia ca politicienii locali nu sint atit de preocupati de agenda cetateanului, cit sint preocupati de agenda lor electorala si de atragerea de voturi", a precizat Nicu Tanase, referindu-se la apropiatele alegeri locale din vara acestui an. Liderul local a mai subliniat insa ca alesii democrati din CLF vor vota acest proiect indiferent de cine l-a initiat pentru ca pensionarii chiar au nevoie de astfel de stimulente financiare care sa le mai usureze traiul. (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.