Politică

PNG Odobesti a trecut la PSD

Andrei Milcoveanu
21 ian 2008 2569 vizualizări
Organizatia din Odobesti a partidului latifundiarului din Pipera a trecut la PSD. După un scurt schimb de replici dintre Stelică Ene, presedintele organizatiei locale, si Marin Stoica, presedintele interimar al PNG Vrancea, organizatia odobesteană l-a lăsat pe George Becali fără partid la Odobesti

"Simbătă s-a umplut paharul. După ce stăm de un an jumătate cu presedinte interimar la organizaÃia judeteană si nimeni de la centru nu a venit să se ocupe de soarta acestui partid, m-am trezit că mi se aduce la cunostintă că sediul din Odobesti al organizaÃiei a fost mutat de noul presedinte interimar in cartierul Unirea. în sedinÃa de azi a Biroului organizaÃiei PNG CD Odobesti s-a hotărit ca intreaga organizaÃie să treacă la PSD", ne-a spus presedintele fostei organizatii PNG CD Odobesti, Stelian Ene. Acesta ne-a confirmat si zvonul că au existat tratative ca organizatia odobesteană să fuzioneze cu PNL sau PD-L. "Am avut discutii si cu celelalte partide. Trebuia luată o decizie deoarece organizatia a fost abandonată de Becali. Nu am ales drumul doctorului Buză, dar il inteleg. Ni s-au oferit functii in alte partide, dar nu ne interesează functiile. Am ales să fim alături de Daniel Nicolas", a spus Stelian Ene. Interesul celorlalte partide vine din faptul că la alegerile europarlamentare partidul lui Becali a obtinut aproape 6% din voturile odobestenilor, mai mult decit fostul partid al lui Teodor Stolojan. PNG CD Odobesti a avut cel mai bun scor dintre localitătile urbane din judet, mai bun chiar decit organizaÃia din Focsani. De altfel, Stelian Ene spune că organizatia sa are peste 400 de membri. Din Biroul OrganizaÃiei PSD Odobesti făcea parte pină mai ieri profesorul Sergiu Strătulă si Dan Gegea. Organizatia PSD Odobesti confirmă primirea organizatiei partidului lui Becali. "S-a cerut avizul presedintelui Organizatiei Judetene a PSD - Marian Oprisan, care a fost de acord, apoi biroul organizatiei s-a intilnit in regim de urgentă si a dat undă verde inscrierii fostilor membri PNG in PSD", a spus Daniel Nicolas, presedintele PSD Odobesti. si organizatia de tineret a PNG-CD in frunte cu Ioan Cristinel a trecut la PSD. (Andrei Milcoveanu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.