Politică

Subprefectul Flenchea a fost numit ¦ subprefect

Mihai Boicu
17 ian 2008 1061 vizualizări
Mioara Flenchea a fost numita ieri in functia de subprefect, pe care o ocupa din anul 2006. Guvernul a hotarit ca Flenchea va ocupa aceasta functie pina la organizarea unui concurs pentru definitivarea acestui post.

In mod normal, functia ar fi trebuit sa-i revina lui Constantin Mindrila, fostul secretar general al Institutiei Prefectului, dupa ce posturile de secretari generali au fost "transofmate" in posturi de subprefecti. Numai ca Mindrila era suspendat la data respectiva din functie, fiind acuzat in 2005 de furtul unor conserve destinate sinistratilor, iar locul sau era ocupat, tot interimar, de Mioara Flenchea. Guvernul a numit-o ieri in functie pina la organizarea unui concurs intrucit Mindrila a fost condamnat cu putin timp in jurma de judecatori la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru acuzatiile care i s-au adus in 2005 si a fost demis. «Au dat hotarirea imediat dupa ce sentinta a ramas definitiva. Nu mai am cai de atac directe», a comentat Constantin Mindrila demiterea sa de catre Guvern. Fostul subprefect a precizat ca nu a luat in calcul daca sa atace, prin cai exceptionale, hotarirea magistratilor care l-au condamnat pentru furtul conservelor de la sinistrati. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.