Politică

PNG Focsani are o noua conducere

Mihai Boicu
14 ian 2008 1669 vizualizări
Oamenii lui Becali sustin ca fostul presedinte Constantin Buza nu a trecut in PNL decit cu foarte putini membri ai organizatiei

PNG-CD Vrancea se reorganizeaza dupa plecarea la PNL a fostei conduceri a organizatiei. Astfel, ieri s-au ales noua conducere interimara a PNG-CD Focsani. Presedinte interimar este Vasile Corchi, in timp ce Ion Serban este prim-vicepresedinte. Vasile Corchi a mai condus organizatia si in trecut, insa a plecat pe 26 martie 2007 dupa ce Constantin Buza a fost numit in functia de presedinte al PNG-CD Vrancea. Noul presededinte al organizatiei municipale, dar si ceilalti membri ai conducerii, a sustinut ca dupa ce au plecat la PNL, Constantin Buza, Fevronia Stoica si Gicu Vrincianu au dat telefoane in teritoriu pentru a-I convinge pe membrii PNG-CD Vrancea sa se inscrie in PNL. "Ne-au inchis telefonul la sediu si oamenii nostri nu mai puteau sa sune, asa ca au venit aici. Dezmintim total informatiile date de Constantin Buza si Fevronia Stoica privind acapararea a 3.000 de membri si fuziunea", a declarat Vasile Corchi. "Au intrat in panica pentru ca au termen pe 28 luna aceasta sa-i aduca pe cei 3.000 de membri, in conditiile in care ei au plecat numai cu 30", a precizat Dan Avram. Pavel Macovei a afirmat ca membrilor partidului li s-a spus ca in sediul organizatiei judetene functioneaza acum un depozit de materiale de constructii. Liderii PNG-CD au sustinut ca membrii din teritoriu contactati telefonic sa treaca la PNL au fost sunati in unele cazuri de persoane care s-au folosit de numele lor pentru a-i convinge. "Au plecat la PNL doar presedintii de la Panciu si Vidra, in timp ce cel de la Dumitresti a spus ca nu se inscrie in nici un partid, deocamdata. Ceea ce m-a deranjat este facptul ca au intrat in baza de date (cei care au plecat- n.r.) cu ajutorul fostei secretare si au luat numerele de telefon. I-au sunat pe membri si le-au spus ca si Marin Stoica a trecut la PNL", ne-a declarat la rindul sau Marin Stoica, presedintele interimar al PNG-CD Vrancea. Acesta a spus ca nemultumitii care au plecat din PNG-CD dupa numirea lui Constantin Buza in functia de presedinte, majoritatea la PNTCD, au revenit in organizatie, numarul acestora ridicindu-se la aproximativ 90 de persoane. Astazi, va avea loc o sedinta in care se va algere si noul Biroul Permanent Judetean al PNG-CD. (Mihai BOICU)


Noua conducere a PNG-CD Focsani


Presedinte: Vasile Corchi

Prim-vicepresedinte: Ion Serban

Vicepresedinti: Pavel Macovei, Victor Ilie, Marian Sava

Presedinte organizatie de femei: Cornelia Samson

Presedinte organizatie de tineret: Mihaela Gherghe

Secretar: Floricica Dobre

Membri: Ion Marin, Ticu Ion Mocanu, Mihaela Munteanu, Dorin Mihailescu, Alexandru Necula, Ion Tudorache, Lorena Trifan, Carmen Craciunescu, Ionel Craciunescu si Vasile Chiriac.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.