Politică

Peremistii isi cauta alt sediu

Doina Ganea
22 dec 2007 604 vizualizări
Mosu' le-a adus cadou de sarbatori peremistilor vrinceni o evacuare din sediu. Adresa primita din partea Consiliului Judetean putea, cu putin efort si imaginatie, suna cam asa: "Cu ocazia Sarbatorilor de iarna va uram ani multi si viata lunga in strada".

Adresa este semnata de presedintele Consiliului Judetean, Marian Oprisan, si este datata 20 decembrie. Decizia data de CJ are la baza o sentinta a Tribunalului Vrancea, ramasa definitiva si irevocabila inca din anul 2006, si se refera la procedura de incheiere in cel mai scurt timp a procesului verbal de predare "" primire a imobilului catre fostul proprietar. "Va rugam sa eliberati spatiul in care va desfasurati activitatea pentru a-l pune la dispozitia fostului proprietar ", se arata in finalul instiintarii ajunsa ieri la partid. Nicaieri insa nu se precizeaza termenul pina la care imobilul din Bd Garii trebuie sa fie eliberat. Liderul interimar al PRM Vrancea, Adrian Popescu, a declarat ca va respecta decizia instantei de judecata si adresa primita de la CJ Vrancea, dar ca momentul ales pentru a-i fi trimisa instiintarea n-a fost unul prea inspirat. "Eu sint adeptul retrocedarilor imobilelor catre fostii proprietari si ma asteptam la o astfel de adresa, dar nu acum. Poate ca ar fi fost mai bine sa vina dupa Sarbatori pentru ca oricum vad ca sentinta este din 2006", a declarat Adrian Popescu. Seful PRM a mai precizat ca nu va fi o problema in a identifica un nou sediu de partid, numai ca aceasta ve cere timp. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.