Politică

Sapunaru spera sa lucreze cu Oprisan pentru binele judetului

Mihai Boicu
22 dec 2007 651 vizualizări
Dependenta Guvernului Tariceanu de voturile pesedistilor din Parlament i-a schimbat radical viziunile politice deputatului Nini Sapunaru, transformindu-l dintr-un aprig adversar al baronului Marian Oprisan intr-o persoana care abia indrazneste sa-l critice cu jumatate de gura.

Deputatul a spus ieri «adevarul istoric»

PNL, in urma presiunilor exercitate de PSD, a acceptat sa dea in plus 50 de milioane lei pentru drumuri, plus inca 25 de milioane pentru reechilibrarea bugetelor. "Acesti bani au fost adusi in Vrancea in egala masura de PNL si de PSD, acesta este adevarul istoric", a declarat ieri Nini Sapunaru. Deputatul PNL a afirmat ca spera intr-o buna colaborare cu PSD, pentru ca banii pentru drumuri sa nu mai fi alocati pe "criterii politice". "Nu putem sa fim negativi si sa spunem ca nu dam bani pentru ca la conducerea Consiliului Judetean Vrancea este Marian Oprisan. Trebuie sa fim pozitivi", a adaugat presedintele PNL Vrancea. Anul trecut, atunci cind se discuta bugetul pe 2007, Nini Sapunaru a fost impotriva alocarii unor suplimentare pentru Vrancea pe motiv ca banii trec prin CJ sI nu se poate avea incredere in "lupul Alfa" Marian Oprisan. Intre timp, insa, situatia s-a schimbat, ca asa e in politica. "Am avut o alta opinie pentru ca eram marcat de evenimentele de la acel moment (incercarea esuata de a-l inlatura pe Oprisan de la presedintia CJ "" n.r.), iar banii respectivi acordati de la buget nu erau pentru drumuri. Asta era opinia mea la acel moment. Noi asteptam aceeasi deschidere din partea PSD pentru a conlucra cu noi si a ne consulta in momentul in care se aloca acesti bani pentru judetul Vrancea. Nu sintem prieteni, dar cind e vorba de binele judetului Vrancea putem sa ne calcam pe mindrie si sa colaboram", a incercat sa-si explice pozitia Nini Sapunaru. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.