Politică

Consiliul Local al Tinerilor si Mos Craciun European

Iulia Crețu
19 dec 2007 694 vizualizări
Tinerii consilieri liceeni din Focsani vor organiza miine, incepind cu ora 12.00, la Cinematograful Balada concursul intitulat "Mos Craciun European".

Manifestarea este un spectacol-concurs interscolar, cu scopuri caritabile, intre liceele Colegiul National "Al. I. Cuza", Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu", Liceul Pedagogic "Spiru Haret", Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" si Liceul de Muzica si Arte Plastice "Gh. Tattarascu" din Focsani. Dupa cum sugereaza si titlul concursului, tinerii se vor intrece pe tema Craciunului in Europa. "Concursul este format din 4 probe: cultura generala denumita «Hai ca stii» , Miss Craciunita, proba artistica - dans majorete si proba filmului tematic de scurt-metraj", se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei noastre de Consiliul Local al Tinerilor. Adolescentii vor fi rasplatiti pentru cunostintele si abilitatile lor cu un flip-chart pentru liceul cistigator, 14 memory stickuri si 7 mascote Mos Craciun, cite unul din aceste premii pentru fiecare din liceele participante. De asemenea, cei mai buni vor primi si titlul de "Liceul/ Colegiul Craciunului". Intrarea la spectacolul-concurs este 3 RON, banii obtinuti din vinzarea biletelor urmind a fi folositi pentru a cumpara produse alimentare si industriale care vor fi donate copiilor nevoiasi de la centrele de plasament. Dupa terminarea acestui concurs, toti participantii vor fi invitati la deschiderea oficiala a "Oraselului Copiilor" din Piata Unirii, de la 16.30. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.