Politică

PNL Vrancea evita sa-l sustina pe fata pe Bostan

Mihai Boicu
15 dec 2007 777 vizualizări
Liberalii asteapta ca inspectorul scolar general sa se prezinte in fata lor cu certificatul medical al fetei accidentate

Conducerea PNL Vrancea nu a vrut sa se arda cu o decizie de sustinere a lui Iordache Bostan si a discutat ieri situatia inspectorului scolar general fara a lua o decizie. Dupa cum se stie, seful Inspectoratului Scolar Judetean a lovit o eleva pe trecerea de pietoni din fata Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani si nu a dus-o la spital, ci la scoala. Cu toate ca starea elevei nu a fost grava, politistii I-au deschis liberalului Iordache Bostan dosar pentru vatamare corporala din culpa si fuga de la locul accidentului. "Domnul Bostan a spus ca certificatul medical este pina in sapte zile si a spus ca pina luni, martI vom vedea care este adevarul in treaba asta. Se pare ca exista o radiografie sI fata nu are decit o contuzie. Mama fetei confirma declaratiile domnului Bostan si, in conditiile acestea, ceea ce ce s-a intimplat nu este decit un incident care i se poate intimpla oricui. Ne-am interesat si noi la avocati si daca nu exista vatamare nu este accident, este incident", ne-a declarat deputatul Nini Sapunaru, presedintele PNL Vrancea. Intrucit "orice om are dreptul la aparare", conducerea organizatiei PNL va astepta pina cind Iordache Bostan va veni cu certificatul medical al fetei pe care a lovit-o. Situatia acestuia nu este insa deloc clara, atita vreme cit oficialii Ministerului Invatamintului au afirmat ca acesta va fi demis luni in cazul in care nu isi va prezenta demisia. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.