Politică

O batrinica il acuza pe primarul Sichin ca a lovit-o

Mihai Boicu
8 dec 2007 1370 vizualizări
Victoria Bostanica, o batrina in virsta de 74 de ani din comuna Bolotesti, sustine ca a fost lovita de primarul comunei, Stefan Sichin.

Edilul din Bolotesti sustine insa ca femeia are probleme psihice

Incidentul a avut loc joi, chiar in sediul Primariei, in jurul orei 12.00. Femeia spune ca fiica sa, cu care este in conflict, a internat-o la Psihiatrie, timp in care i-a luat un cec din casa, iar "primarul a imputernicit-o sa-l incaseze". "M-a batut batut in primarie. M-a batut cu pumnii in cap, de ma dor capul si gitul de nu mai pot", a spus femeia. Victoria Bostanica afirma ca incidentul ar fi avut loc in biroul unde se platesc taxele si impozitele si de fata mai erau si alte persoane. "Au mai fost femei care erau acolo, plateau impozite, bani, dar daca m-a scos in pumni afara nu am vazut cine era. Cum i-am spus de cec m-a luat la bataie", a povestit batrina. Primarul Stefan Sichin sustine, in replica, ca acuzatiile nu sint adevarate si ca batrina are probleme psihice. "Figureaza in evidente ca bolnav psihic, a avut tot felul de iesiri si la biserica, unde a tulburat de mai mult ori slujba. M-a acuzat pe mine, pe politist si pe fiica ei ca i-am luat banii de pe cec. De multe ori chiar glumesc cu ea si ii spun ca o iubesc, iar ea incepe sa rida in hohote. Nici nu poate fi vorba de bataie. A acuzat-o pe fata ei de mai multe ori ca a batut-o, dar, din pacate, ea are pobleme psihice", ne-a declarat primarul din Bolotesti. Batrina nu a depus plingere la Politie si intentiona ieri sa-si scoata un certificat medico-legal care sa dovedeasca ca ar fi fost lovita. Primarul din Bolotesti nu este la prima acuzatie de acest gen, in urma cu citeva luni o alta femeie din comuna acuzindu-l ca ar fi agresat-o. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.