Politică

Vraciu zice ca nu s-a implicat in sanctionarea Mirelei Bizna

Iulia Crețu
3 dec 2007 924 vizualizări
Senatorul democrat Jan Vraciu declara ca decizia de sanctionare a Mirelei Bizna, consilier local si pina acum citeva zile vocea democratilor in CL Focsani, apartine in intregime colegilor de "banca" a doamnei de fier.

Cu alte cuvinte, "cutitul in spate" a fost infipt de Mioara Lazar, Gheorghe Gadjinschi si Vasile Apostu Croitoru, acestia declarindu-se deranjati de atitudinea colegei lor, careia i-au reprosat un vot in minus pentru numirea sefului PD de la municipiu, Nicu Tanase. Ramas fara functia de director, acesta ar fi fost dorit pe pozitia de mandatar al Consiliului Local la CUP RA Focsani pentru a-si mai rotunji veniturile. Aflati in vizita oficiala in Tivoli, cei patru democrati se poarta cu manusi cu fostul lider de grup, Mirela Bizna si nu au facut declaratii lamuritoare. Mai mult, nici macar seful PD Vrancea, Jan Vraciu, nu lumineaza situatia, pasind decizia la municipiu. Totusi, acesta accepta ca la PD se vrea un vot unitar. Si, dupa cum se vede, devierea de la alegerea partidului se sanctioneaza in vazul lumii. "Ceea ce s-a facut s-a facut in conformitate cu statutul partidului democrat, deci consilierii au dreptul sa-si aleaga liderul de grup, fara implicatia organizatiei. Deci, a fost o decizie a consilierilor si am luat act de aceasta dorinta. Statutul PD prevede ca votul consilierilor, al reprezentantilor pe diverse structuri, consilii, Parlament sa fie unitar. Este o activitate buna pina acum a doamnei consilier. Au fost niste probleme de comunicare intre ei, nu sint probleme de alt fel. Este dreptul lor sa isi aleaga liderul. Lucru pe care l-au facut", a declarat la inaugurarea biroului senatorial de la Tivoli Jan Vraciu. La rindul sau, Mirela Bizna a refuzat sa comenteze pentru moment acuzatiile care i se aduc de catre sefi. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.