Politică

Merchea vrea sa demisioneze toata conducerea PC Vrancea

Mihai Boicu
30 nov 2007 721 vizualizări
Seful demisionar al conservatorilor vrinceni a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca va propune demisia Biroului judetean si municipal Focsani in urma rezultatelor dezastruoase obtinute de PC in Vrancea.

"Eu consider ca e momentul ca in cazul in care se intimpla ceva, cum ar fi alegerile pentru Parlamentul European, sa existe oameni care sa isi asume raspunderea. De aceea, la sedinta de luni voi propune demisia intregii echipe, urmind ca in luna ianuarie sa se aleaga o alta echipa", a spus Merchea. Acesta a afirmat ca a gasit doua variante pentru salvarea PC de la disparitie. "Din pacate nu sint multe variante: este vorba de varianta flash, cea scurta, si o varianta lunga", a spus Merchea. Varianta scurta inseamna fuziunea cu un partid mai puternic. Manole Merchea a facut o analiza a formatiunilor si a concluzionat ca PSD este in cadere, cu PLD nu se poate face "din cauza unor animozitati" bine intretinute, iar cu PNTCD "ar insemna sa punem doi morti intr-un sicriu". "In ceea ce priveste PNL, din punct de vedere doctrinar este posibil, dar si din alte puncte de vedere deoarece noi am asigurat sprijin PNL in aceasta perioada. Parerea mea este ca se poate face si voi recomanda acest lucru", a declarat Manole Merchea. Varianta lunga ar inseamna, in opinia lui acestuia, demisia Biroului Politic al PC si organizarea unui congres extraordinar pentru a fi gasita formula cistigatoare. "Din pacate, alegerile de anul viitor ar putea ratate, dar pe termen lung partidul ar avea de cistigat", a spus Merchea. Conservatorul a declarat ca in contrar va demisiona din partid. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.