Politică

Indemnizatia de consilier, donata copiilor de la Nistoresti

Iulia Crețu
29 nov 2007 1546 vizualizări
Democrata Mirela Bizna, "doamna de fier" de la Consiliul Local Focsani, a declarat marti, in cadrul sedintei ordinare din aceasta luna, ca isi va dona indemnizatia pe noiembrie celor patru copii neglijati de la Nistoresti

Consilierul local Mirela Bizna isi roaga colegii din legislativul local sa ii urmeze gestul umanitar

Este vorba de minorii Vasilica, Dorinel Ionel, Mitica si Paula Diana Gaina, micutii care traiesc singuri intr-o camera insalubra in satul Herastrau Vetresti din comuna Nistoresti. Cazul lor si al mamei lor, Maria Gaina, a fost prezentat in urma cu o saptamina in paginile "Ziarului de Vrancea" si a gasit intelegere si mila la mai multi oameni. Printre ei si consilierul local democrat care si-a indemnat si colegii din Micul Parlament focsanean sa renunte la cele citeva milioane de lei vechi pentru a face o bucurie copiilor si oamenilor nevoiasi de Sarbatori. Mirela Bizna a amintit de salariile babane si sporurile consistente pe care le vor primi de Mos Craciun functionarii Primariei Focsani, angajati cu unele dintre cele mai mari salarii. La polul opus, mii de oameni vor astepta Craciunul cu masa saracacioasa. "Daca sint fonduri si daca cei din Primarie pot accepta la salariile lor un asemenea premiu, vreau sa le sugerez lor, dar si domnilor consilieri, pentru ca vin Sarbatorile, sa donam bani copiilor care au neaparata nevoie. Eu voi dona indemnizatia de consilier pe luna noiembrie familiei cu patru copii de la Nistoresti", a declarat Mirela Bizna. Momentan, nici un coleg nu i-a urmat sugestia, insa speram ca acestia sa se razgindeasca si poate sa faca un gest umanitar de Mos Craciun, fie cu stiinta, sau departe de ochii curiosi ai presei. In continuare, cei care vor sa ii ajute pe cei patru micuti din muntii Vrancei sa aiba un trai mai bun, pot face donatii la redactia "Ziarului de Vrancea", 23.77.77 sau la Primaria Nistoresti, 67.71.02, pentru cei patru "singuri pe lume". (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.