Politică

Gabriel Bărculescu, noul secretar general al PNL Focșani

Alexandra TĂTARU
2 mai 2017 3224 vizualizări
Ieri a avut loc prima ședință a noului Birou Politic Local al PNL Focșani, în cadrul căreia inginerul Gabriel Bărculescu a fost numit secretar general al PNL Focșani.

 

Bărculescu este director general adjunct al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), având ca atribuții Axa LEADER, investițiile non-agricole și infrastructura. Gabriel Bărculescu a fost votat în BPL la propunerea noului președinte al PNL Focșani, Nicu Tănase, cel care și-a ales și secretarii generali adjuncți cu care va colabora pe timpul mandatului său: Claudiu Matei, președintele TNL Focșani și Alexandru Miștoiu. Tot ieri s-a produs și prima demisie din BPL Focșani. Vasile Novac a anunțat acest lucru pentru că a fost ales președinte al Comisiei de Arbitraj din cadrul PNL Vrancea și era incompatibil cu funcția de membru în BPL. Cei patru consilieri locali care nu au intrat în Biroul Politic, Dan Buzoi, Alin Dobre, Laura Ciocoeaș și Irina Panaite sunt invitați permanenți la ședințe, după cum au stabilit ieri colegii lor liberali. (A. T.) 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
***, acum 2521 zile, 14 ore, 15 minute, 23 secunde
Cei 3 care au vrut sa puna mana pe PNL : Lucian Lazar, Cristinel Balosu, Mazilu Alexandra
fost liberal, acum 2521 zile, 19 ore, 21 minute, 21 secunde
Doi Secretari de rasul curcilor. Mistoiu Alexandru este angajatul lui ion Stefan. Matei Claudiu este angajatul lui Toma.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.