Politică

PNL Vrancea își alege conducerea

Mihai Boicu
28 apr 2017 1467 vizualizări
Pentru funcția de președinte candidează Cătălin Toma, Paul Emil - Ciubotaru și Pompiliu Norocel Stroe

PNL Vrancea își alege sâmbătă structurile de conducere, la finalul unei perioade marcate de alegeri în organizațiile din județ și de tensiunile provocate de alegerile de la PNL Focșani. Liberalii nu se mai întâlnesc la sala Balada, după ce Ansamblul Folcloric ”Țara Vrancei” a motivat că aici sunt alte evenimente și a respins cererea. În consecință, a fost aleasă o nouă locație, la Resort Laguna. Pentru funcția de președinte candidează trei liberali. Senatorul Cătălin Toma, actualul președinte interimar al organizației, pleacă cu prima șansă în acest scrutin. Paul Emil Ciubotaru a plecat, se pare, pe cont propriu în cursa pentru funcția de președinte, dar ar putea profita de nemulțumirile provocate de modul în care au decurs alegerile la PNL Focșani. Cei doi candidați sunt cunoscuți încă de la începutul competiției interne. În ultima zi și-a depus candidatura Pompiliu Norocel Stroe, fostul președinte PNL Focșani, dar se pare că rolul acestuia este să încurce niște calcule. La alegeri sunt așteptați să participe în jur de 300 de delegați din teritoriu și din Focșani. Ponderea cea mai mare o are organizația municipală, iar aceasta va conta foarte mult în rezultatul final. Cum conducerea este asigurată de Nicu Tănase, susținut de senatorul Cătălin Toma și deputatul Ion Ștefan, cele mai multe voturi din Focșani ar putea ajunge la Cătălin Toma. Pentru funcțiile de conducere competiția este mare, pentru fiecare fiind câțiva candidați. În Biroul Permanent Județean mai sunt opt funcții de vicepreședinți și 15 de membri. (M. B.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Gogu, acum 2547 zile, 18 ore, 4 minute, 15 secunde
Ce-a făcut Ciubotaru? A plecat pe cont propriu? Dragi ziariști, informati-va înainte să puneți pixul pe hârtie. Ciubotaru este finul lui Cristi Olteanu, unul din capii cooperativei. Iar citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.