Politică

Liberalii acuză că sunt victimele unui nou abuz PSD

Mihai Boicu
26 apr 2017 1587 vizualizări
Ansamblul Folcloric ”Țara Vrancei” le-a transmis liberalilor că nu pot face alegeri în sala Balada, doarece este rezervată pentru alte activități

PNL Vrancea nu poate organiza alegerile pentru conducerea organizației județene în sala Balada a Ansamblului Folcloric Țara Vrancei”. Se pare că de această dată ”abuzul” este confirmat, în sensul că liberalii au primit un răspuns negru pe alb că nu pot face aici alegeri. Cererea formulată de PNL a primit un răspuns abia pe 24 aprilie din partea conducerii Ansamblului Folcloric ”Țara Vrancei”, potrivit căruia la Balada au repetiții coregrafice și proiecții cinematografice pentru evenimente culturale contractate anterior. Reprezentanții PNL susțin că au făcut solicitarea în urmă cu câteva săptămâni, iar atunci nu li s-a comunicat niciun impediment. ”Pe de altă parte, atât anul trecut, cât și în 2015, Sala Balada a fost pusă la dispoziția PSD, ”Il presidente” fiind reales președinte pentru 4 ani chiar în Sala Balada. La acea vreme, nici o activitate nu a împiedicat (sic) organizarea alegerilor interne ale social-democraților. Practic, asistăm la un nou abuz de putere din partea administrației PSD care acționează discreționar și fac diferențe între reprezentanții politici ai cetățenilor. O astfel de atitudine este, probabil, unică la nivel național, PNL având semnale că în nici o altă reședință de județ PSD nu se comportă abuziv, așa cum o face în Vrancea când vine vorba de închirierea spațiilor aflate în administrarea municipalității”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Vrancea. Liberalii au mai reclamat înainte de alegerile din PNL Focșani că Primăria Focșani nu le permite să închirieze sala mare a Ateneului Popular ”Maior Gheorghe Pastia”, ceea ce nu s-a întâmplat până la urmă. Sâmbătă au loc alegeri pentru structurile de conducere ale PNL Vrancea. Pentru funcția de președinte candidează senatorul PNL Cătălin Toma, Paul Ciubotaru și Pompiliu Norocel Stroe. (M. B.)

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Nelamuritu', acum 2527 zile, 12 ore, 24 minute, 19 secunde
Si vechiul abuz care a fost? Ca din articol se intelege ca de fapt n-a fost! Adica asta e noul abuz pt ca cel dinainte nu s-a confirmat?! Ce logica e asta?!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.