Politică

Grindeanu se oprește la Brăila, Dragnea, Shhaideh și Daea vor onora probabil invitația lui Oprișan la Focșani

Ionel Sclavone
20 apr 2017 1551 vizualizări
Şeful PSD va participa, alături de Marian Oprișan, la un simpozion al Organizației de Femei din PSD.Ministrul Dezvoltării se va întâlni cu primarii din județ, în timp ce ministrul Agriculturii va merge la sediul Sistemului Antigrindină din Focșani

 

Președintele Camerei Deputaților Liviu Dragnea și vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, vor fi prezenți în cursul zilei de astăzi în județul Vrancea. Dacă ministrul Shhaideh are programată o întâlnire cu primarii în sala mare a Consiliului Județean, pentru ora 16.00, șeful PSD și-a anunțat participarea la un simpozion organizat de Organizația de Femei din PSD Vrancea. Zilele trecute, prezența premierului Sorin Grindeanu, a președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, Sevil Shhaideh și a ministrului Agriculturii, Petre Daea era dată ca sigură în Vrancea, la invitația lui Marian Oprișan.  Biroul de presă al Guvernului a confirmatSorin Grindeanu va fi prezent vineri  21.04.2017 la Brăila, într-o vizită, alături de miniștrii Dezvoltării, Sevil Shhaideh și al Economiei, Mihai Tudose. În agenda sa oficială nu este prevăzută, însă, nici o deplasare la Focșani. Acest lucru ne-a fost confirmat și de la nivelul Prefecturii.  Joi, ministrul agriculturii, Petre Daea a confirmatva veni și el în județul nostru, pentru a inaugura ”sezonul de combatere a căderilor de grindină”, în contextul în care în acest an sunt puse în funcțiune trei noi puncte de lansare a rachetelor antigrindină, la Urechești, Vânători și Vârteșcoiu.


Inițial, Petre Daea și-a contramandat vizita, pentru o dată ulterioară, acuzând vremea neprielnică.  În cursul după amiezii s-a răzgândit, astfel că departamentul de relații cu presa al Ministerului Agriculturii a transmis o informare conform căreia ministrul va fi totuși prezent la Focșani. „Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, va participa la inaugurarea sezonului de combatere a căderilor de grindină pentru anul 2017. Evenimentul se va desfăşura la sediul Unităţii de Combatere a Căderilor de Grindină Moldova 2“, se arată în nota informativă. Liviu Dragnea și Sevil Shhaideh se află la prima vizită la Focșani. Pentru șeful PSD, ocazia este oferită de simpozionul ”Discriminarea femeilor pe piața Muncii”. Aici și-au anunțat prezența și alți reprezentanți ai Guvernului și ai PSD, printre care Ana Birchal, ministru delegat pentru Afaceri Europene și Viorica Dăncilă, președintele Organizației de Femei din PSD. Liviu Dragnea va susține un cuvânt de salut, alături de Marian Oprișan, președintele PSD Vrancea. Participanții la simpozion au în program astăzi vizitarea producătorului de confecții Artifex, iar sâmbătă 22.04.2017 a societății Tricotton Junior Panciu, precum și a Mausoleului Mărășești. (Ionel SCLAVONE)

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.