Politică

Adrian Cătălin Baciu ales acum zece luni pe listele PNL şi-a anunţat ieri, demisia din CL Adjud, pe contul de facebook

Ziarul de Vrancea
30 mar 2017 2937 vizualizări
În urma acestei demisii persoana care ar trebui să ocupe funcţia de consilier devenită vacantă ar urma să fie profesorul Gicu Valentin Dogaru

"Astăzi mi-am dat demisia din calitatea de consilier local în Consiliul Local Adjud.După un mandat de 10 luni am ajuns la concluzia că locul meu nu este în această echipă.Motivele sunt multe dar astăzi în cadrul şedinţei de consiliul local:
- interzicerea filmării sau înregistrării şedinţei de consiliu local prin votul majorităţii consilierilor locali

-alocarea sumei de 50 000 lei pentru artişti şi doar 36 000 lei pentru decontarea navetei medicilor angajaţi la spitalul Adjud m-au făcut să renunţ să fiu asociat cu un asfel de Consiliu Local."îşi  justifică Adrian Cătălin  Baciu decizia pe contul de facebook.
Adrian Cătălin  Baciu a fost o perioadă şef al Direcţiei judeţene de tineret şi sport Vrancea în  timpul guvernării PDL.

Din informaţiile redactorilor Ziarului de Vrancea în urma acestei demisii persoana care ar trebui ocupe  funcţia de consilier devenită vacantă ar urma să fie profesorul Gicu Valentin Dogaru. 

Profesorul  Dogaru este primul de pe lista candidaţilor PNL rămas neeligibil după distribuirea mandatelor de consilieri   în Consiliul Local  Adjud ,în baza prevederilor legii electorale,conform procentelor obţinute  în alegerile din 5 iunie 2016.

 



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.