Politică

Liviu Macovei intenționează să candideze la șefia PNL Focșani

Ionel Sclavone
23 mar 2017 3031 vizualizări
Încă un liberal și-a anunțat intenția de a candida la șefia organizației PNL Focșani, la alegerile interne de la finalul lunii aprilie. Omul de afaceri Liviu Macovei,și-a anunțat colegii de această intenție în ultima ședință a Biroului Permanent Local. „Deocamdată mi-am anunțat intenția urmând să iau decizia finală ulterior, în funcție de felul în care vor evolua lucrurile în partid. Fiind relativ nou în PNL, privesc lucrurile altfel și am o altă viziune asupra felului în care trebuie să facem politică iar acest lucru este în avantajul meu“, a declarat Liviu Macovei.

Liviu Macovei  este administratorul firmei Contliv Soft SRL și ocupă, în prezent, funcția de prim-vicepreședinte al PNL Focșani. La alegerile parlamentare din iarnă el a fost înscris pe lista de candidați la Senat, pe locul al doilea, după președintele Cătălin Toma.

Dacă va rămâne în cursă, omul de afaceri îl va avea drept contracandidat, la șefia PNL Focșani, pe consilierul local Nicu Tănase. Acesta din urmă a fost primul liberal care a declarat, încă de săptămâna trecută, că dorește candideze la funcția de președinte al organizație focșănene. Tănase a afirmat, la momentul respectiv că a decis să se înscrie în alegerile interne ale PNL după ce a aflatdeputatul Ion Ștefan nu este interesat de această poziție.

Data alegerilor pentru conducerea filialei PNL Focșani a fost stabilită pentru 22 aprilie 2017 cu o săptămână înainte de cele pentru organizația județeană, fixată pe 29 aprilie 2017.

Filiala din Focșani este cea mai importantă dintre organizațiile care formează PNL Vrancea având cel mai mare număr de membri. De aceea, cine o controlează poate puncta decisiv în alegerea echipei județene de conducere.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
Georgescu Emilian, acum 2583 zile, 8 ore, 31 minute, 58 secunde
Sustin candidatura lui Liviu Macovei!Succes!
Bibi, acum 2584 zile, 2 ore, 42 minute, 4 secunde
Un ziar de doi bani care sterge anunturile din 5 in 5 min.Cine va plateste Toma sau Liviu .Oricum public pe facebook print screenul cu mesajul inainte de a fi sters pentru a va arata cat de seriosi citeste integral
bibi, acum 2584 zile, 3 ore, 4 minute, 49 secunde
Stanciule sa fii oare Laura C. pe numele adevarat , consilierul local fan Toma, sau e o simpla coincidenta, dar ai uitat repede ca daca nu vroia Stefan acum nu erai consilier local, tradare tradare citeste integral
stanciu, acum 2584 zile, 6 ore, 5 minute, 26 secunde
Sa fi clar pentru toata lumea! Tanase e omul lui Stefan si impreuna vor controla voturile pentru presedintia PNL Vrancea, unde mai mult ca sigur va candida si Ion Stefan! Multa bafta domnule Toma!
Stroe vasilica, acum 2584 zile, 7 ore, 32 minute, 44 secunde
Felicitari,DOMNULE LIVIU AVRAM,,,ca ati deschis mintea prin migala si daruire,prostimii,nedezmeticite din paienjenisul veninosului,otravitorului secutisto,comunist....nicolicea,savu,cred ca au zidit citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.