Politică

Un tânăr este suspectat că a spart mai multe locuinţe

Dan Chiriac
12 mar 2017 886 vizualizări
Un tânăr de 27 ani, din Vidra, ar oferit spre vânzare o drujbă furată

Sâmbătă, polițiștii din Bolotești au stabilit faptul că un tânăr de 18 ani din localitate este principalul bănuit de furtul sumei de 7000 de lei din imobilul unui bărbat din localitate. Acesta ar fi pătruns în imobil în seara zilei de 9 martie a.c., iar din suma de bani sustrasă polițiștii au recuperat 3.100 de lei. Totodată, polițiștii au mai stabilit faptul că în aceeași zi în jurul orelor 17.00 în timp ce se afla în imobilul altei persoane din localitate, tânărul ar fi sustras dintr-un portofel suma de 400 de lei, suma care în urma cercetărilor polițiștii au recuperat-o și au predat-o persoanei vătămate. Față de tânăr instanța de judecată a dispus cercetarea în stare de arest preventiv pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale. De asemenea, vineri, polițiștii din Vidra au fost sesizați despre faptul că un tânăr de 27 ani, din aceeași localitate, ar oferit spre vânzare o drujbă furată. În urma verificărilor efectuate cu operativitate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul ar fi sustras în aceeași seară drujba din curtea unui bărbat din localitate, valoarea prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 900 lei. Totodată, polițiștii au mai stabilit faptul că tânărul este principalul bănuit de săvârșirea altor infracțiuni de furt, infracțiuni săvârșite în perioada mai 2016 - martie 2017.  În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, față de acesta fiind luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale și recuperarea întregului prejudiciu cauzat. (D.C.)

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.