Politică

Consilierii criticaţi de primarul din Vizantea - Livezi contraatacă

Mihai Boicu
14 feb 2017 4611 vizualizări
Doi dintre consilierii vizaţi de primar spun că primarul comunei nu avea dreptul să se lanseze în acuzaţii la adresa aleşilor locali

Primarul Dragoş Ciobotaru a intrat în ”război” cu o parte a Consiliului Local şi a lansat o serie de acuzaţii grave la adresa unor consilieri. Deşi nu a făcut nominalizări, doi dintre consilierii locali spun că acuzele primarului legate de blocarea proiectelor iniţiate de edil nu sunt adevărate. Nicu Boşcan şi Aurel Proca susţin că aceste proiecte nu făceau subiectul şedinţei de îndată convocată duminica trecută. ”Cele cinci proiecte de hotărâri care au fost propuse spre dezbatere în şedinţa de Consiliu Local din data de duminică 12 februarie, ora 13.00, nu făceau obiectul întrunirii Consiliului Local de îndată. Majoritatea consilierilor, fiind zi de odihnă, a avut alte planificări şi nu a putut participa. Nu există posibilitatea ca primarul să fie şantajat”, au arătat cei doi consilieri. Aceştia spun că nu înţeleg de unde vin acuzaţiile în condiţiile la ultima şedinţă a fost asigurat cvorumul necesar pentru votarea proiectelor de hotărâri aflate pe ordinea de zi. ”Ne manifestăm indignarea pentru faptul că primarul nu avea dreptul să aducă aceste grave acuzaţii Consiliului, deoarece activitatea Consiliului este condusă de preşedintele de şedinţă. Era mai bine ca primarul să poarte o discuţie cu consilierii în cauză şi apoi să iasă în spaţiul public”, au mai apreciat consilierii Nicu Boşcan şi Aurel Proca. (M. B.)

 

Cititi si:

 

Primarul de la Vizantea Livezi aduce acuzaţii grave pe facebook unor consilieri locali din comună



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ion, acum 2620 zile, 16 ore, 21 minute, 18 secunde
Au mare dreptate consilierii !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.