Politică

Cătălin Toma a demisionat din funcţia de primar al comunei Jariştea

Ziarul de Vrancea
5 ian 2017 4891 vizualizări
El a anunţat în urmă cu puţin timp acest lucru printr-o postare pe contul de facebook.Cătălin Toma a obţinut la alegerile parlamentare din 11 Decembrie 2016 unul din cele două posturi de senator de Vrancea candidand pe poziţia 1 pe lista PNL .Locul său la conducerea primăriei Jariştea va fi luat pană la organizarea alegerilor anticipate pentru postul despre care-i vorba de actualul viceprimar al comunei , Neculai Cristudor.Redăm mai jos integral postarea lui Cătălin Toma pe contul de facebook

"A sosit momentul în care trebuie să demisionez din funcţia de #primar al localităţii mele de suflet, #Jariştea. Aceasta, deoarece funcţia de #senator pe care am obţinut-o doar cu sprijinul dumneavoastră nu-mi permite să deţin două astfel de funcţii simultan. Chiar dacă fizic trebuie să fiu în Senatul României pentru a realiza proiectele pe care le am în minte încă de dinainte de alegeri şi prin care ştiu sigur că voi contribui la ridicarea nivelului de trai a fiecărui român, inima mea rămâne în Jariştea, acolo de unde am plecat, dar unde voi trăi şi mă voi întoarce mereu.
Am lăsat în comuna Jariştea proiecte finalizate, dar şi proiecte începute, aflate în curs de derulare. Sunt convins că aceste proiecte sunt pe mâini bune, atât datorită faptului că mă bazez pe puternica echipă a Primăriei comunei #Jariştea, cât şi datorită sprijinului pe care aceasta îl va avea necondiţionat din partea Consiliului Local al comunei Jariştea. Conform legislației în vigoare domnul viceprimar, Neculai Cristudor, va prelua toate atribuțile primarului până la organizarea alegerilor.
Am trăit #împreună momente pline de emoţii, de la clipele în care stăteam cu sufletul la gură în aşteptarea obţinerii apobării proiectelor sau a finanţărilor acestora, la clipele în care, încălţaţi în cizme de cauciuc, răzbăteam prin apele învolburate căzute în urma precipitaţiilor sau prin troienele de zăpadă, în acţiunile în care ne încăpăţânam să ţinem piept furiei naturii, la momentele în care ascultam fiecare cuvânt al persoanelor din comună care ne opreau pentru a ne spune of-ul plin cu lacrimi, până la îmbrăţişările încărcate de trăiri intense pe care le primeam în urma succeselor obţinute.
Recunosc, îmi veţi lipsi...fiecare om, fiecare drum, fiecare casă, fiecare coleg, fiecare colaborator...dar ridic semeţ capul şi ştiu că sunt aici pentru voi, aici unde aţi avut încrederea să mă trimiteţi! Recunosc că poate nu am fost perfect, în încercarea de a vă mulţumi pe toţi. Dar mai recunosc şi că a fost o adevărată binecuvântare să fiu primarul localităţii în care sufletul meu va rămâne pentru #totdeauna!
Vă mulţumesc tuturor pentru #sprijinul pe care mi l-aţi acordat în tot acest timp şi pe care mi-l veţi acorda în #continuare şi vă asigur că voi rămâne mereu pentru dumneavoastră nu politicianul, nu primarul, nu senatorul, ci #omul Cătălin Toma!
Mă înclin cu respect în faţa #dumneavoastră!"


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
penelopa, acum 2664 zile, 15 ore, 30 minute, 26 secunde
Senzational titlu.De ce o fi demisionat ?
,, Un liberal'', acum 2664 zile, 21 ore, 24 minute, 55 secunde
Stimata redactie, De ce stergeti comentariile? Era o chestiune de bun simt! Noi vrem sa stim care sunt proiectele finalizate si cele in curs? Mai vrem sa stim ce este ,, in mintea’’ d-lui Catalin citeste integral
,, Un liberal'', acum 2664 zile, 23 ore, 57 minute, 9 secunde
Dragă Cătălin, Îti fac cateva recomandari: Era bine dacă postai si proiectele finalizate, doar nu sunt secrete. La fel de bine era sa le enumeri si pe cele in curs. De ce ne ţii în citeste integral
urgia, acum 2665 zile, 3 ore, 41 minute, 9 secunde
declaratie de bun simt , nu ca a b.......ului de STEFAN ! O hahalera din cauza caruia pnl-ul a ratat sansa de a avea primar la focsani . mare b-u !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.