Politică

Viceprimarul Marius Iorga va prezida şedinţele Consiliului Local în primele trei luni ale anului 2017

Ziarul de Vrancea
28 dec 2016 1969 vizualizări
Marius Iorga a fost propus de consilierii PSD să prezideze următoarele şedinţe de consiliu local

În ultima şedinţă de Consiliu Local din acest an s-a iniţiat un proiect de hotărare privind alegerea unui preşedinte de şedinţă pentru Consiliului Local al Municipiului Focşani pe o perioadă de trei luni, începand cu luna ianuarie 2017. Alegerea unui nou preşedinte a fost necesară întrucat actualul preşedinte de consiliu, Radu Niţu, ales prin Hotărarea CL nr. 365/septembrie 2016, şi-a încheiat perioada de activitate începută în luna octombrie a.c.
Marius Iorga: „Este o onoare pentru mine, dar nu e o sarcina prea uşoară”
Astfel, noul preşedinte de şedinţă a fost propus şi ales în persoana viceprimarului Marius Iorga. „Este o onoare pentru mine să fiu ales preşedinte de şedinţă. Mulţumesc colegilor din grupul PSD pentru propunere, grup din care eu fac parte, pentru că a fi preşedinte de şedinţă nu este o sarcină foarte uşoară, este o responsabilitate. Îmi voi îndeplini sarcinile cu brio şi o să mă bazez pe experienţa acumulată ca şi consilier local în urma celor patru ani de activitate”, a declarat viceprimarul Marius Eusebiu Iorga. Acesta va prezida şedinţele CL în primele trei luni ale anului 2017, în conformitate cu prevederile art. 9 alin (1) din anexa la Ordonanţa Guvernului Romaniei nr. 35/2002 pentru aprobarea Regulamentului-cadru de organizare şi funcţionare a consiliilor locale, aprobată şi modificată prin Legea nr. 673/2002. Conform aceluiaşi Regulament, preşedintele de şedinţă se alege prin votul deschis al majorităţii consilierilor în funcţie pentru o perioadă ce nu poate fi mai mare de trei luni. (Z.V.)

Graficul şedinţelor ordinare CL în anul 2017

Şedinţele ordinare ale Consiliului Local al municipiului Focşani, pentru anul 2017,  au fost stabilite să se desfăşoare o dată pe lună, începand cu ora 16, după cum urmează: 26 ianuarie, 23 februarie, 30 martie, 27 aprilie, 25 mai, 29 iunie, 27 iulie, 31 august, 28 septembrie, 26 octombrie, 23 noiembrie şi 21 decembrie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
gogu, acum 2646 zile, 3 ore, 24 minute, 40 secunde
Domnule Gongu , ceasul a inceput sa bata ....tic-tac, tic-tac , tic-tac......
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.