Politică

După manifestările de 1 decembrie, Piaţa Unirii va fi amenajată pentru sărbătorile de iarnă

Alexandra TĂTARU
25 nov 2016 2452 vizualizări
După manifestările de 1 decembrie, în Piaţa Unirii vor începe manifestările dedicate sărbătorilor de iarnă u se va amenaja patinoarul, targul de Crăciun, dar şi Orăşelul Copiilor

Manifestările dedicate sărbătorilor de iarnă la Focşani vor costa 355 mii lei, din care o parte va fi alocată pentru cadourile ce vor fi oferite copiilor, colindătorilor, precum şi alimentelor sub forma unor pachete pentru 400 de cazuri sociale. O altă parte a sumei va fi necesară pentru amenajarea Targului de Crăciun şi Orăşelului Copiilor. Targul de Crăciun va costa municipalitatea 50 mii lei, iar Orăşelul Copiilor 288 mii lei.

Municipalitatea pregăteşte multe suprize plăcute

Tot în Piaţa Unirii va mai fi amenajat un patinoar, în colaborare cu un agent economic privat, unde zilnic vor fi oferite gratuit 100 de patine, în special copiilor. De asemenea, Direcţia de Cultură Vrancea, în parteneriat cu municipalitatea şi Consiliul Judeţean Vrancea, va desfăşura o serie de manifestări cultural tradiţionale cuprinse în proiectul “Vrancea Dalbă”.  Primele daruri vor fi împărţite copiilor în ziua de 6 decembrie, chiar de Moş Nicolae. “Ne vom asigura că toţi focşănenii vor avea parte de sărbători minunate, că se vor bucura de atmosfera deosebită pe care încercăm să o creăm. Îi asigurăm că nu facem nimic în scopuri electorale şi că surprizele vor fi plăcute pentru toţi. Facem pregătiri şi de Revelion, suntem în tratative cu două formaţii de renume internaţional. Deocamdată nu facem dezvăluiri”, a precizat primarul Cristi Misăilă în legătură cu aceste manifestări.

Sportivii vranceni vor fi premiaţi de “Moş Crăciun”

Moş Crăciun va trece anul acesta mai întai pe la Primăria municipiului Focşani şi îşi va încărca sacul cu “daruri” pentru sportivii vranceni. Suma pentru aceste “daruri” a fost aprobată în şedinţa ordinară a Consiliului Local şi are o valoare de 106,4 mii lei. Un număr de 181 de sportivi şi antrenori vranceni au fost propuşi de CSM Focşani pentru a fi premiaţi. Aceştia sunt cei care au obţinut performanţe deosebite în anul 2016 şi vor primi aceste premii în cadru festiv chiar de la  primarul Cristi Valentin Misăilă. (A. TĂTARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.