Politică

În Focşani eşti cel mai tare,dac-ajungi şef de parcare!

Ziarul de Vrancea
21 nov 2016 4607 vizualizări
Este singura concluzie care se desprinde logic din vestea că fostul consilier local PSD Dorian Alecsandrescu numit recent administrator al SC Parking Focsani SRL, societate în subordinea Primăriei Focşani, va primi un salariu de 5.000 de lei pe lună pentru a creşte numărul locurilor de parcare din municipiul reşedinţă de judeţ

În proiectul de hotărare de Consiliu Local prin care i se pregăteşte fostului ales PSD, Dorian Alecsandrescu contractul de mandat se precizează  că acesta va fi retribuit lunar cu suma de 5.000 de lei. Reamintim că Societatea Parking a fost înfiinţată luna trecută şi se va ocupa de gestionarea locurilor de parcare din municipiu. Faza de constituire a firmei despre care-i vorba este aceea a  demersurilor în derulare  la Oficiul Registrului Comerţului pentru ca societatea să dobândească personalitate juridică.În privinţa sediului social al Societăţii Parking,după cum se ştie,s-a hotărat în precedenta şedinţă a Consiliului  Local Focşani că va  funcţiona în unul din spaţiile comerciale destinate meşteşugarilor, din Grădina Publică, respectiv Corpul A, aflat în spatele Bisericii Sf. Ioan din Piaţa Unirii.Preţul chiriei va fi de un euro/mp confom deciziei  aceluiaşi for.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
mishu, acum 2712 zile, 2 ore, 30 minute, 6 secunde
noul directoras este atit ginerele lui KIM IR SEN de Vrancea cit si al domnului primar Cristi Sarsaila! duduia Lucretia esti mare si tare !
alex, acum 2712 zile, 4 ore, 1 minut, 2 secunde
Stau in cartierul Sud.Cand vom putea inchiria un loc de parcare? Am facut nu stiu cate cereri la Directia de Dezvoltare si mi s-a spus sa astept receptionarea lucrarilor de reabilitare.Cand va avea citeste integral
..., acum 2712 zile, 4 ore, 27 minute, 54 secunde
Ce salariu are ma Merchea? De ala de ce nu scrii? Vin alegerile si nu mai stiti ce sa mintiti? Stati linistiti ca oricum nu va alege nimeni!
Converse_1984_ferrari@yahoo.com, acum 2712 zile, 4 ore, 34 minute, 19 secunde
5000 brut *********, adica 3500 net! Eu v as intreba ce salarii au pnl istii vostri prin institutii si dupa as deschide gura!
focsanean, acum 2712 zile, 4 ore, 52 minute, 35 secunde
Pai....daca e ginerele lui Oprisan....ce va mai mirati!
Muae, acum 2712 zile, 4 ore, 18 minute, 6 secunde
Ce ***** esti ma!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.