Politică

VIDEO!!! Ieri au fost prezentaţI oficial candidaţii din Vrancea ai PMP la alegerile din 11 decembrie 2016

Alexandra TĂTARU
10 nov 2016 3084 vizualizări
Candidaţii PMP la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 au fost prezentaţi în cadru festiv joi, 10 noiembrie 2016. Pe lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor se află 7 pretendenţi, iar pe lista candidaţilor pentru Senat doar 4 aspiranţi.

Evenimentul a fost deschis de către preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Filiala Vrancea, Neagu Murgu, de profesie subinginer şi actual deputat în Parlamentul Romaniei. Neagu Murgu este primul pe lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor, în acest mandat propunandu-şi să  susţină valoarea sănătăţii. Preşedintele PMP a adresat tuturor un îndemn de a vota cu speranţa ca “Mişcarea Populară să fie a treia forţă politică în Romania şi chiar şi în Vrancea”.
 

“Avem o echipă puternică”
 

Poziţia 1 pe lista pentru  Senat este Mirela Bîznă, de profesie inginer şi om de afaceri.Ea a salutat în stil personal toţi “băsiştii” din sală la prezentarea de ieri. Cu multă încredere în sine Mirela Bîznă  a afirmat că experienţa de 16 ani în politică o poate determina să garanteze că PMP are o echipă puternică. “Sperăm ca la alegerile din 11 decembrie romanii să ne voteze, să ne dea votul de încredere, să ne prezentăm interesele luptand în continuare pentru Romania şi pentru Vrancea”, a spus Mirela Bîznă cu optimism.
 

Luptăm pentru dreptate şi adevăr
 

Ceilalţi candidaţi au promis tuturor alegătorilor că vor lupta pentru dreptate şi adevăr, că indiferent de experienţa pe care o au, singurul scop este acela de a reprezenta cetăţeanul. Enache Manolache aflat în poziţia 2 pe lista pentru  Camera Deputaţilor recent pensionat din meseria de poliţist a amintit tuturor cunoscuţilor că activitatea sa a constat într-o luptă continuă în slujba dreptăţii  şi adevărului în Vrancea.Şi a adăugat că ar dori ca pe 11 decembrie 2016 vrancenii  să iasă la vot şi să se exprime. “Aş dori să ne fiţi alături, să ne sprijiniţi pentru a pune în mişcare judeţul Vrancea, mai ales că acesta, în ultimii 30 de ani, se tot află pe ultimele locuri din ţară privind venitul pe cap de locuitor. De asemenea, am un mesaj important pentru toate persoanele din parlamentul Romaniei, de a nu uita, cand ajung acolo, că numai dumneavoastră i-aţi trimis”, a spus Enache Manolache, candidat pe locul al doilea pe lista Partidului Mişcarea Populară filiala Vrancea  la Camera Deputaţilor. La randul său, o altă candidată pe lista PMP Vrancea la Senat, Lămaiţa  Gălan, a precizat că a acceptat propunerea de fi candidat în compeţia de pe 11 Decembrie 2016 ca pe o provocare.Subliniind că deşi nu are experienţă politică, se bazează pe onestitate.
 

Cine sunt candidaţii PMP
 

Lista candidaţi pentru Camera Deputaţilor: 1. Murgu Neagu; 2. Enache Manolache; 3. Draghiea Cătălin-Romeo; 4. Isticioaia Rodica; 5. Brăileanu Ion; 6. Negru Andrei Cristinel; 7. Gheorghe Silviu-Stoica. Lista candidaţi pentru Senat cuprinde: 1. Bîznă Mirela-Carmen; 2. Ţăranu Vasile; 3. Gălan Lămîiţa; 4. Tănasă Nicu (Alexandra TĂTARU)


Neagu Murgu, candidat pentru Camera Deputaţilor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mirela Bîznă, candidat pentru Senat

Get your own valid XHTML YouTube embed code

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
elector, acum 2722 zile, 12 ore, 13 minute, 42 secunde
Succes candidatilor PMP.Sper sa nu intrati in Parlamentul Romaniei si asa infectat cu tot felul de bacterii.Cu voi ar deveni ciumat.Locul vostru este sa vopsiti gratiile la Jilava Bai.
cris, acum 2722 zile, 12 ore, 41 minute, 14 secunde
http://adevarul.ro/news/eveniment/mercurialul-cancescu-costa-loc-eligibil-lista-consilieri-judeteni-baronului-brasov-1_5824a7b25ab6550cb863d34c/index.html
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.