Politică

VIDEO!!! ALDE Vrancea are un candidat pilot la senat care a cunoscut judeţul şi din aer

Mihai Boicu
28 oct 2016 2370 vizualizări
Ionel Cel - Mare, preşedintele ALDE Vrancea, a prezentat lista completă a candidaţilor pe care organizaţia îi are la Camera Deputaţilor şi la Senat.

Dacă la Camera Deputaţilor candidatul de pe primul loc este deja cunoscut, respectiv Maricica Vrabie, fosta şefă de la Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor, la Senat a apărut un nume pentru judeţ, Constantin Voicu. Acesta este pilot şi economist, a fost şef al Aeroclubului României şi la ora actuală lucrează la Ministerul Transporturilor, de unde s-a suspendat pentru a putea candida. ”Aici am fost prima dată în anul 1979 şi mi-a plăcut mai mult decât la Buzău”, a spus candidatul ALDE. Acesta a menţionat că vrea să ajute judeţul prin iniţiative legislative privind tinerii, pentru ca aceştia să îşi găsească mai uşor un loc de muncă, dar şi să transforme Lepşa în staţiune, după ce a trecut pe acolo în urmă cu doi ani. La Senat, Constantin Voicu este urmat de pe lista de candidaţi de Ionel Bucur, Gheorghe Duţescu şi Tatiana Popa. La Camera Deputaţilor candidaţii ALDE sunt Maricica Vrabie, Dorina Săpunaru, Ionel Antimirescu, Vasile Ursescu, Cătălina Lupu, Vasile Paulian şi Ştefan Vicol. (M. B.)
 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.