Politică

USR Vrancea s-a înscris în cursa electorală: „Vrâncenii vor avea pe cine vota de această dată“

Ionel Sclavone
27 oct 2016 556 vizualizări
Reprezentanţii filialei Vrancea a Uniunii Salvaţi România a depus listele de candidaturi la Biroul Electoral Judeţean

Chiar dacă n-au reuşit să depună liste complete, reprezentanţii USR Vrancea speră să compenseze prin valoarea candidaţilor pe care i-a propus şi să obţină voturile necesare pentru a accede în Parlament.
La Senat, lista este deschisă de caricaturistul Constantin Pavel, unul dintre cei mai mari artişti graficieni din România, premiat în cadrul a numeroase concursuri naţionale şi internaţionale. După el, al doilea loc este ocupat de Ellen Popovici, profesoară la Liceul Teoretic “Emil Botta” din Adjud.
„Pregătirea acestor candidaturi a presupus un efort destul de mare din partea noastră deoarece USR este un partid la început de drum iar noi nu am mai făcut politică. Într-un final am reuşit şi suntem  mulţumiţi deoarece am reuşit să cooptăm candidaţi foarte valoroşi pe listele noastre. Suntem oameni care am realizat ceva în viaţă prin forţe proprii, iar acum credem că a venit momentul să facem ceva şi pentru societate. Pentru alegerile din 11 decembrie, USR vine în faţa alegătorilor cu altfel de candidaţi iar de această dată, suntem siguri că vrâncenii vor ieşi în număr mai mare la vot deoarece au pe cine vota“, a declarat Constantin  Pavel.
La Camera Deputaţilor, lista candidaţilor USR va fi deschisă de Virgil Petrea, olimpic internaţional la matematică, absolvent al MIT, angajat în prezent ca analist de risc în cadrul unei firme olandeze. Pe locul doi a fost desemnată o altă tânără din Focşani, Anca Sandu.

Pe locul trei, USR propune un inginer din Focşani, Petru Pletea, administrator al unei societăţi comerciale. Locul patru a fost ocupat tot de un economist, absolvent al Academiei de Studii Economice Bucureşti, Alin Miloaie, care lucrează ca auditor în cadrul unei companii multinaţionale. 
Prezent la depunerea candidaturilor la BEJ, vicepreşedintele Petru Pletea şi-a exprimat speranţa că USR Vrancea va face o campanie electorală frumoasă şi va atrage un număr suficient de voturi pentru a-şi trimite reprezentanţii în Parlament: „Cred că este nevoie să se audă şi vocea noastră în Parlament nu doar a politicienilor de carieră care îşi văd doar propriile interese. Am pornit la drum alături de USR deoarece mi-au plăcut ideile pe care le promovează şi faptul că sunt foarte mulţi tineri bine pregătiţi şi dornici să realizeze ceva pentru această ţară. Pe lângă entuziasmul lor,  cred că este nevoie şi de experienţa noastră de viaţă ca să putem mişca lucrurile şi să asanăm societatea românească“, după cum ne-a declarat. (I. SCLAVONE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.