Politică

Profesorul Cornel Noana, candidat PNL la alegerile parlamentare

Ziarul de Vrancea
2 oct 2016 3301 vizualizări
Directorul CNU Unirea, profesorul Cornel Noana, a fost prezentat intr-o conferinta de presa a PNL, drept candidat la alegerile parlamentare.

Noana ar putea ocupa pozitia secunda pe lista candidaturilor la Camera Deputatilor, loc eligibil in calculul politic al liberalilor vranceni, la alegerile din decembrie. Lista completa a candidatilor va trebui completata pana pe 15 octombrie.

"Surpriza Noană" ar putea avea şi-o altă explicaţie, şi semnificaţie, totodată, în PNL Vrancea.Şeful PNL Vrancea Cătălin Toma se confruntă în aceste zile cu o acţiune destul de tăioasă a unui grup de  contestatari ,din organizaţie, pe fondul stabilirii cadidaţilor PNL Vrancea pentru alegerile parlamentare.Soluţia Noană pare a fi una pentru a anihila elanul acestui grup de contestatari care acţionează mai mult în anonimat decat la vedere.Cel puţin pană la ora apariţiei acestei ştiri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
ion anton, acum 2732 zile, 1 ora, 39 minute, 14 secunde
Poate mai acceseaza iarasi niste fonduri pentru re.. renovarea liceului pe care-l pastoreste de atatia ani domnul profesor Noana! Ca doar nu are niciun interes personal de a face politica!
Ciprian, acum 2734 zile, 1 ora, 34 minute, 55 secunde
Cu tot respectul pentru realizarile domnului Noana ca profesor, trebuie spus si faptul ca dumnealui si-a dat demisia din PNL inainte de alegerile locale pentru ca nimeni sa nu-l deranjeze cu vreo citeste integral
cetateanu', acum 2734 zile, 16 ore, 11 minute, 38 secunde
Alegerea mi se pare interesanta.Sunt foarte multi oaeni care il cunosc,Asteptam oameni de cultura sa votam,nu traseisti,parveniti.
Nick, acum 2734 zile, 20 ore, 27 minute, 13 secunde
Cand candideaza si invatatoarea ******* Gavrila de la scoala Duiliu Zamfirescu? Pe ea doresc sa o votez. Are un tupeu deosebit... care o recomanda pentru un post de trezorier al unui partid.
diaconescu, acum 2734 zile, 20 ore, 31 minute, 55 secunde
M-as bucura sa vad implicati in politica oameni de calibrul d-lui Noana. Daca are nevoie de un trezorier, o recomand pe invatatoarea Gavrila de la scoala Duiliu Zamfirescu. Este campiona mondiala la citeste integral
Dixie, acum 2734 zile, 21 ore, 1 minut, 52 secunde
Daca n-a fost bun de primar, sa-l propunem ca... parlamentar!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.