Politică

Udrea sare în apărarea lui Ghiţă şi Ponta

Ziarul de Vrancea
9 sep 2016 1371 vizualizări
Elena Udrea spune că acuzaţia procurorilor la adresa lui Victor Ponta reprezintă o "exagerare" şi nu crede că Sebastian Ghiţă i-ar fi dat bani fostului premier pentru a obţine un loc eligibil în Parlament.

 

"Nu cred că între domnul Ponta şi domnul Ghiţă relaţiile sunt de natură încât noi să suspicionăm că a fost pus pe listă pentru aşa ceva. Cred că este o exagerare şi mi s-ar părea interesant dacă domnului Blair i se va pune control judiciar, eventual pentru că a acceptat, este o complicitate la această faptă. Cred că este prea mult şi nu cred numai eu. Din ce constat din dezbaterea publică, foarte mulţi au început să înţeleagă că este prea mult. Dacă atunci când eu am fost arestată cu şase capete de acuzare şi încă patru după aceea, poate unora li s-a părut ceva normal, asta era acum un an şi opt luni, a venit momentul în care foarte mulţi, cei mai mulţi, încep să înţeleagă că nu poţi să faci justiţie încălcând legea şi că nu poţi să faci astfel de abuzuri în numele justiţiei. Este abuziv să spui că un politician a avut câştig în aplauze sau a avut câştig în voturi",a declarat vineri Udrea, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Ea susţine că nu ştie să se fi dat bani pentru ca cineva să obţină un loc eligibil pentru Parlament. "Nu este cazul domnului Ghiţă să îl fi plătit pe domnul Ponta", a adăugat aceasta.
Elena Udrea consideră că, pentru unii procurori DNA, a devenit o infracţiune obţinerea de capital politic.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.