Politică

Record de proiecte la o şedinţă extraordinară la CL Focşani

Iulia Crețu
6 sep 2016 1452 vizualizări
Consilierii municipali focşăneni sunt convocaţi, vineri, de la ora 14.00, la o şedinţă extraordinară a CL.

Pe ordinea de zi a întalnirii convocată de primarul Cristi Misăilă sunt un număr record de proiecte, 70, mai multe decat într-o şedinţă ordinară. Elevul Adrian Toma, medaliat cu aur la Olimpiada Internaţională de Geografie de la Beijing, dar şi profesorul lui îndrumător, Octavian Dragomir, vor fi premiaţi cu 3.200 lei. Şi Centrul de Excelenţă pentru Robotică Educaţională Vrancea, de la Colegiul „Edmond Nicolau” va primi 15.000 lei pentru a participa la faza internaţională a World Robot Olympiad, în India, New Delhi, în perioada 25-27 noiembrie. Suma de 21.800 lei va fi alocată pentru derularea etapei a II-a a proiectului „Interferenţe” al Colegiului „Valeriu D. Cotea”. CL îşi va desemna reprezentanţii în Consiliile de Administraţie la grădiniţe, şcoli, licee şi colegii, dar şi în comisia pentru evaluarea şi asigurarea calităţii din unităţile de învăţămant din oraş. De asemenea, se va aproba cooperarea cu Asociaţia Culturală Estica la prima ediţie a Focşani Blues Festival, în perioada 9-11 septembrie. Se va majora capitalul social la CUP Salubritate şi se va propune o rectificare bugetară. Totodată, consilierilor li se cere votul pentru trecerea din domeniul public al municipiului în domeniul public al Statului Român şi administrarea Ministerului Apărării Naţionale a suprafeţei de 2.604 mp, teren situat în Focşani, pentru amenajarea unui cimitir militar. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.