Politică

VIDEO!!! George Bazilescu a fost învestit în funcţia de subprefect

Mihai Boicu
5 sep 2016 1833 vizualizări
Prefectura Vrancea nu mai avea subprefect din luna mai, cand a demisionat din funcţie actualul edil PSD al Focşaniului, Cristi Misăilă

Vrancea are oficial un nou subprefect, după ce George Bazilescu a fost învestit în funcţie, ieri, de către prefectul Sorin Hornea. Ceremonia de instalare a avut loc în prezenţa şefilor de instituţii de la nivel de judeţ. Noul subprefect a fost până acum jurist în cadrul Prefecturii, unde lucrează de mai mulţi ani. ”Le mulţumesc celor care mi-au acordat credit prin învestirea în această funcţie şi îmi doresc şi promit că voi face tot posibilul ca alături de colegul meu, domnul prefect Sorin Hornea, să depunem toate diligenţele care ne stau în putinţă în vederea punerii în aplicare a tuturor sarcinilor ce ne revin în calităţile pe care le deţinem”, a spus subprefectul George Bazilescu. ”Sunt convins că împreună vom pune în aplicare toate obiectivele pe care ni le va transmite guvernul, programul de guvernare şi celelalte atribuţii pe care le avem”, a spus prefectul Sorin Hornea, după ce l-a felicitat pe noul subprefect. Prefectura Vrancea a rămas fără subprefect după ce Cristi Misăilă a demisionat, în luna mai, pentru a candida la funcţia de primar al Focşaniului. Cel mai probabil, George Bazilescu a fost agreat pentru ocuparea funcţiei pentru că până la alegeri şi la instalarea unui nou guvern mai este o perioadă destul de scurtă de timp. (M. BOICU)

Get your own valid XHTML YouTube embed code

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.