Politică

George Bazilescu, noul subprefect de Vrancea

Ionel Sclavone
2 sep 2016 6804 vizualizări
George Bazilescu este noul subprefect al județului Vrancea, fiind desemnat după aproape trei luni de la demsia fostului ocupant al funcției. George Bazilescu este jurist în cadrul Prefecturii, lucrând în cadrul Compartimentului Urmărirea Aplicării Actelor cu Caracter Reparatoriu. Noul subprefect nu a fost implicat politic și este considerat un colaborator apropiat al actualului prefect Sorin Hornea. În primul său mandat de la șefia Prefecturii (2009-2011), acesta l-a promovat ca șef serviciu juridic.

 

„Este un om cu care am făcut echipă bună în mandatul trecut și pe care îl apreciez din punct de vedere profesional.  Consider că este o alegere bună pentru  acest post de subprefect și sunt sigur că vom colabora foarte bine în perioada următoare“, a declarat prefectul Sorin Hornea.

George Bazilescu este căsătorit și, potrivit declarației de avere publicată pe website-ul Prefecturii, deține un apartament de 72 de metri pătrați în Focșani, achiziționat în 2002. El are două credite, unul în valoare de 62.300 franci elvețieni cu scadență în 2032 și  un al doilea de 21.600 lei scadent în 2022. Veniturile familiei provin din salariile pe care le încasează, el ca funcționar al Prefecturii și soția ca angajată a unei firme private.

Instalarea în funcție a noului subprefect va avea loc luni, 5 septembrie, la Focșani fiind așteptat și un reprezentant al Guvernului.

Funcția de subprefect a fost urmărită și de inspectorul guvernamental Dragoș Mircea care a mai ocupat această poziție și în perioada guvernării PDL. Potrivit unor surse oficiale el și-a exprimat intenția de a se întoarce în Prefectură și chiar și-a depus CV-ul la Guvern, însă n-a avut succes.(Ionel Sclavone) 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
lica, acum 2791 zile, 13 ore, 32 minute, 59 secunde
Ciobalaul Mircea nu~l mai are pe socrul Tutoi cu bani si relatii,un neispravit.
Priceless, acum 2792 zile, 6 ore, 42 minute, 19 secunde
Avem cuplul perfect la prefectura: un struț care-si bagă capul in nisip cand apare o primejdie si un animal de prada cu nasul mereu sus (mulți spun ca ajungi greu la el), adulmecand o femela in citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.