Politică

Laurenţiu Ţigăeru Roşca a schimbat iar partidul şi a trecut la PRU

Mihai Boicu
1 sep 2016 1232 vizualizări
Deputatul Laurenţiu Ţigăeru Roşca a schimbat din nou partidul şi a anunţat la începerea sesiunii parlamentare că a decis să activeze în Partidul România Unită (PRU), condus de Bogdan Diaconu.

Aceasta este o formaţiune care are o viziune naţionalistă şi care a adunat în ultima perioadă nume importante din PSD, cum ar fi Sebastian Ghiţă, Mihai Sturzu sau Cristian Rizea. Modul în care se mişcă PRU pare să arate că acest partid vrea să ia locul lăsat ”liber” de PRM şi de UNPR şi vrea să atragă electorat printr-o politică naţionalistă. O variantă vehiculată la ora actuală este trecerea la PRU şi a lui Victor Ponta, în condiţiile în care acesta nu va obţine un loc eligibil la alegerile parlamentare pe listele PSD. Laurenţiu Ţigăeru Roşca a trecut prin mai multe partide de la intrarea în politică la PNL, în anul 2011. Acesta a fost ales deputat pe listele USL în 2012, a trecut la UNPR în 2014 şi acum a trecut la PRU după ce UNPR a fuzionat cu PMP. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 2765 zile, 17 ore, 18 minute, 56 secunde
Pai ce partid a schimbat ca el era in UNPR si UNPR nu mai exista ? Daca o casa dispare la cutremur de exemplu trebuie sa stai mai departe in daramaturi sau iti cauti o casa noua ?
ton, acum 2765 zile, 8 ore, 53 minute, 34 secunde
......corect. Cand un vas se scufunda, sobolanii..........restu' e can-can !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.