Politică

Info-educaţie

Mihaela Vlădescu
23 aug 2016 788 vizualizări
Bacul de toamnă continuă

Examenul de bacalaureat, sesiunea de toamnă, continuă miercuri cu a doua probă scrisă: cea obligatorie a profilului. La aceasta în Vrancea sunt înscrişi 312 candidaţi care sunt aşteptaţi în cele două centre de examen de la Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau” şi de la Colegiul Tehnic “Valeriu D. Cotea”. Accesul în sălile de examen se face pană la ora 8,30, urmand ca la ora 9,00 să fie deschise plicurile cu subiecte. Candidaţii au la dispoziţie 3 ore pentru a rezolva cerinţele, lucrările urmand apoi să fie transmise către un centru de evaluare dintr-un alt judeţ. Testele scrise se încheie vineri, 26 august, cu proba la alegere a profilului şi specializării - proba E)d), la care sunt înscrişi, în Vrancea, 347 de candidaţi. Afişarea primelor rezultate (până la ora 16:00) şi depunerea contestaţiilor (orele 16:00 – 20:00) au loc în data de 29 august, iar afişarea rezultatelor finale este programată pentru data de 1 septembrie 2016. (M. V.)

Transport de manuale la IŞJ

La Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Vrancea a sosit un nou transport de manuale şcolare, pentru mai multe clase, de la Editura Aramis. Printre acestea: manualele de limba engleză, muzică şi mişcare, dezvoltare personală, matematică, ştiinţele naturii, educaţie civică. “În depozitul nostru se află manuale pentru mai multe clase, de la mai multe edituri, iar ceea ce a venit acum este de la Editura Aramis. Pe măsură ce acestea sosesc, noi îi aşteptăm pe domnii directori să le ridice”, ne-a declarat Maricica Gheorghiţă, şefa depozitului de manuale din cadrul IŞJ Vrancea. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.