Politică

Lider ALDE: Trebuie o nouă lege pentru ca demnitarii să nu stea la coadă

Ziarul de Vrancea
19 aug 2016 1018 vizualizări

Preşedintele ALDE Timiş, Marian Cucşa a declarat, vineri, că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a mers ”din respect” să îşi ridice permisul ”personal”, menţionând că ”trebuie modificată legea” pentru ca demnitarii ”de rangul I sau al II-lea” să evite cozile. "În primul rând, Călin Popescu Tăriceanu a fost să îşi ridice permisul personal, putea să îşi trimită un consilier sau pe cineva. Din respect a mers personal, a mers înainte de program şi nu vad înaintea cui a intrat să îşi ridice permisul de conducere având în vedere că nimeni nu avea posibilitatea să intre să îşi ridice permisul de conducere. Să vedem pe fond care este cea mai gravă problemă, că un om şi-a ridicat permisul sau că este coadă?", a spus liderul ALDE Timiş. Marian Cucşa spune că trebuie rezolvată problema oamenilor care stau la cozi. "Dacă aş fi al doilea om în stat cu siguranţă aş avea alte atribuţiuni mai importante decât să stau la o coadă pentru a-mi ridica permisul de conducere. Ar trebui să fie reglementat din punct de vedere legal, probabil că este o lipsă şi se va reglementa. Sunt două, trei persoane în stat, primul om în stat, al doilea om în stat, premierul, în mod normal au alte atribuţii ", a spus Cucşa. Preşedintele ALDE Timiş consideră că trebuie modificată legea astfel încât demnitarii să poată evita cozile. "Trebuie modificată legea să vedem exact nevoia, să modificăm legea pentru suplimentarea personalului. Din păcate domnul Tăriceanu nu are majoritate şi nu poate să facă legi. Nu cred că asta este o problemă gravă care să afecteze societatea. Mi se pare normal să existe o lege prin care să se permită accesul demnitarilor de rangul I sau al II-lea ca pe perioada cât sunt preşedinte sau şef al Senatului să poată să meargă să îşi ridice permisul pentru a nu împiedica alte activităţi pe care le au din punct de vedere administrativ", a mai spus Cucşa.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ana, acum 2805 zile, 9 ore, 40 minute, 32 secunde
Mare ti-e gradina ta doamne si multi penibili iti sar gardul. Probabil nenea din poza nu isi da seama ca seful lui este un imoral si nu poate fi un exemplu pentru nimeni. Mai aveti multe privilegii sa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.