Politică

Focşaniul a primit 135.000 lei pentru înregistrare cadastrală

Iulia Crețu
10 aug 2016 1533 vizualizări
Primăria Focşani a anunţat, printr-o informare postată pe pagina de socializare şi nu printr-un comunicat de presă, oficial, că marţi, primarul Cristi Misăilă a convocat o întâlnire de urgenţă a tuturor factorilor responsabili de activitaea cadastrală din Focşani

 La  întrunire a participat Directorul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Horia Frâncu, şi au fost discutate procedurile care trebuie urmate de municipalitate pentru achiziţia cât mai rapidă a serviciilor de înregistrare systematică în sectoare cadastrale. În conformitate cu prevederile Legii nr. 7/1996 a cadastrului şi a publicităţii imobiliare, republicată cu modificările şi completările ulterioare, Municipiului Focşani i-a fost alocată suma de 135.000,00 lei, inclusiv TVA, pentru finanţarea lucrărilor de înregistrare sistematică, având ca obiect sectoarele cadastrale de pe teritoriul administrativ propriu. Pentru rezolvarea cat mai rapidă a situaţiei, persoanele fizice autorizate sau firmele autorizate în domeniul cadastrului, din Vrancea, au fost invitate să publice pe SEAP ofertele de prestări servicii de această natură. (ZdV)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.