Politică

Ce criticau cu manie la Focşani practică cu elan la Vizantea Livezi

Ziarul de Vrancea
9 iul 2016 3385 vizualizări
"În momentul în care s-a ajuns la punctul 6, cel cu alegerea viceprimarului, consilierii PSD, UNPR și ALDE, au părăsit sala de ședințe, motivând ca la ei nu s-au terminat negocierile și nu vor nici de aceasta data alegerea viceprimarului. Din cauza ca acestia au părăsit lucrările ședinței, consiliul local a rămas fără cvorum și nu a mai putut fi ales viceprimarul comunei Vizantea Livezi. "povesteşte într-o postare pe Facebook primarul comunei Vizantea Livezi Dragoş Ciubotaru.Nu de mult la Focşani consilierii locali PNL foloseau exact aceiaşi strategie pe care o utlizează iată acum la Vizantea Livezi consilierii PSD, UNPR și ALDE.Social-democraţii focşăneni îi înfierau cu ardoare pe liberali.Fără comentarii!

"Astazi a avut loc sedința consiliului local Vizantea Livezi.


Ordinea de zi a fost următoarea:

 
1. Alegerea și validarea comisiilor de specialitate !
2. Aprobarea regulamentului de organizare și funcționare a consiliului local!
3. Stabilirea indemnizației de ședință a consilierilor locali.
4. Împuternicirea primarului, Ciobotaru Dragoș, pentru începerea demersurilor în vederea construirii unei grădinițe în satul Razaseasca. ( aici precizez ca proiectul prevede o sala f mare la parter care va fi utilizata pentru diferite evenimente, serbări școlare, adunări cetățenești)
5. Împuternicirea primarului, Ciobotaru Dragoș, pentru începerea demersurilor în vederea construirii canalizării și a unei stații de epurare!
6. Alegerea viceprimarului.
7. Validarea consilierului local Sandru Carmen ca urmare a demisiei din funcția de consilier local a lui Ciobotaru Dănuț.

Toate bune și frumoase, a început ședința, au fost aprobate proiectele de pe ordinea de zi de la 1 pana la 5.
În momentul în care s-a ajuns la punctul 6, cel cu alegerea viceprimarului, consilierii PSD, UNPR și ALDE, au părăsit sala de ședințe, motivând ca la ei nu s-au terminat negocierile și nu vor nici de aceasta data alegerea viceprimarului. Din cauza ca acestia au părăsit lucrările ședinței, consiliul local a rămas fără cvorum și nu a mai putut fi ales viceprimarul comunei Vizantea Livezi.
După plecarea acestora, au părăsit sala și ceilalți consilieri iar domnul Carmen Sandru nu a mai fost validat consilier local.
Cam asta se întâmplă dragilor în sedintele de consiliu local. În Vizantea Livezi e atâta treaba de făcut, iar din cauza orgoliilor unora stam pe loc și așteptăm!
Sper ca pana la următoarea ședința, consilierii mai sus menționați să-și termine negocierile și sa ne apucam de treaba.
Asa cum am promis, chiar dacă unii se vor supăra, după fiecare ședința de consiliu local va voi prezenta o sinteza cu ce s-a hotărât!

 
Un weekend plăcut va doresc!

 

Dragoş  Cibotaru primarul comunei Vizantea Livezi"


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Argatu Vizanteanu, acum 2844 zile, 22 ore, 38 minute, 48 secunde
b0zg0rul a murit ... traiasca b0zg0rimea !!! un betziv notoriu cu facultatea de rahhat facuta la FF si cu examene cumparate ... daca erai destept te duceai la o facultate buna cum ar fi UNIBUC din citeste integral
urloiu valentin, acum 2845 zile, 12 ore, 6 minute, 4 secunde
Ce suparare ca nu va iesit cartile,adica promisiunile electorale sa-l puneti pe Gaman,ce ziceti mister primar de Vizantea?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.